USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Конгрес США схвалив допомогу Україні у сфері кібербезпеки

8 Лютого 2018 10:06
Палата представників Конгресу США підтримала законопроект «Про співпрацю з Україною з питань кібербезпеки».

Про це 8 лютого повідомило посольство України у США, передає Кореспондент.

Зазначається, що ініціатива спрямована на просування активної взаємодії між Україною та США у сфері кібербезпеки в умовах протидії російській гібридній агресії. Її схвалили 404 голосами «за».

«Документ передбачає допомогу Україні в удосконаленні стратегії кібербезпеки, зокрема, посилення захисту комп'ютерних мереж органів державної влади, зменшення залежності України від російських інформаційних і комунікаційних технологій, сприяння участі України в програмах обміну інформацією», - йдеться у повідомленні посольства.

Також в законопроекті підтверджується прихильність США Хартії про стратегічне партнерство між Україною і США, Будапештському меморандуму про гарантії безпеки, підтримці співпраці України з НАТО.

Далі документ повинен узгодити Сенат, потім він вирушає на підпис президенту США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus