USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Клімчук хоче, щоб чиновники платили за в’їзд до своїх маєтків

7 Травня 2013 17:22
Губернатор Волині наказав начальникам, які мають майно на території Шацького національного парку, сплачувати екологічний збір при в’їзді.

Таке побажання голова Волинської ОДА Борис Клімчук висловив під час оперативної наради 7 травня, - повідомляє «ВІП».

Очільник облдержадміністрації зазначив, що при в’їзді до Шацького національного парку після відкриття купального сезону знову з’явиться екологічний пост. Тож він хоче, щоб начальники, які мають майно на території заповідника, не показували свої посвідчення, а, як і всі, сплачували екологічний збір.

«Не показуйте свої посвідчення там. Вам не гоже, вам не личить. Вважайте, що це ваш добровільний внесок в екологію, природоохоронну діяльність на території району», - звернувся Борис Клімчук.

Також губернатор хоче, щоб ввели відомості, у яких зазначатимуть, хто і скільки сплатив при в’їзді у національний парк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ігор Показати IP 7 Травня 2013 17:26
хочу я побачити як сам губернатор буде сплачувати збір при поїздках на дачу в Мельники))))???? хоча це мало імовірно...
ViNaPa Показати IP 7 Травня 2013 18:48
Думаю, що буде, раз сам запроваджує таке.
Корінний Лучанин Показати IP 8 Травня 2013 09:20
Це повинно бути законом для всіх без винятку! Сказав це Клімчук чи хтось інший! Екологічний пост там повинен бути постійно бо інакше загадять парк- така на жаль культура у наших людей. Що маємо не бережемо, а втративши плачемо!
Лучанин Показати IP 8 Травня 2013 10:59
Клімчуку треба не казати про сплату збору своїм клеркам,а показати особистий приклад,а відомість дійсно потрібна- будуть меньше красти.
справжній лучанин Показати IP 8 Травня 2013 11:22
Що це за маєтки у "бідних" чиновників на чолі з Клімчуком! За деклараціями маєтка не збудуєш.От де потрібні відомості- тільки для податкової та правоохоронців,хоча і вони такіж "чесні"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus