USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук мерзне, бо винен сам?

11 Жовтня 2010 13:45
Приміщення облдержадміністрації та облради досі не опалюється, тому що керівництво не подали заявки на опалення до ДКП «Луцьктепло», як це мають робити усі юридичні особи.
Про це 11 жовтня повідомив директор «Луцьктепла» Рустам Дячук.
На оперативній нараді голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук повідомив, що будинок не опалюється через проблеми на котельні, яка обслуговує будинок.
«Тиждень, якій розпочинаємо, не дуже вдало розпочався, так як маємо проблеми на котельні, яка опалює цей будинок в тому числі. Єдина втіха, що і облрада, і адміністрація трошки підмерзає зараз», - зазначив Клімчук.
Начальник головного управління містобудування, архітектури та ЖКГ облдержадміністрації Юрій Куц повідомив, що котельня не може вийти на планову потужність. Куц зазначає, що був прорив води і його досі не можуть знайти.
Однак Рустам Дячук коментує, що котельня по вулиці Задворецькій працює в нормальному режимі і проблем немає.
«Не було звернення відповідного від них (ВОДА і облради, - «ВН») про надання теплоносія. Це раз. Зайдіть в садочок, дитячу поліклініку, житлові будинки і спитайте чи опалюється… Юридична особа повинна сказати, що ми хочемо аби в них опалювалося з такого по таке число. Я подам опалення, а потім вони мене спитають, шановний – а я вас просив?», - прокоментував Дячук.
Він зазначив, що єдині неполадки в роботі були зв’язані з будинками на Київському майдані, так званою «китайською стіною», де відключили три під’їзди через завоздушення. Однак, вже сьогодні ці проблеми мають бути вирішенні.
Загалом, за словами Куца на Волині опалювальний сезон стартував у дитсадках та медичних закладах 4 жовтня. Через підрядників не опалюються школи в селі Рованці Луцького району та Мельники Шацького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олена Показати IP 11 Жовтня 2010 13:54
А коли буде тепло по Соборності 3? Шановні дупутати?
TFA Показати IP 11 Жовтня 2010 14:47
Та взагалі на Соборності і не тільки...
людмила Показати IP 11 Жовтня 2010 21:15
Цікаво, по ТСН ще в п'ятницю повідомили, що на Волині вже обігріваються всі будинки.... Цей феномен, Шиба, на всю Укрпаїну може нахабно збрехати і собі сміється....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus