USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук нагримав на «учня» через 2 мільйони

16 Липня 2012 14:46
На облаштування водопроводу в селі Зміїнець потрібно 1,9 мільйона гривень. Голові Волинської ОДА Борису Клімчуку не до вподоби, що голова сільради звертається за допомогою до депутатів Верховної Ради, а не до виконавчих органів
Про це він сказав 16 липня під час селекторної наради в облдержадміністрації.
Зокрема, чиновник повідомив, що йому надійшов лист із Кабінету Міністрів, в якому йдеться про необхідність надання майже 2 мільйонів гривень на облаштування водопроводу в селі Зміїнець, яке розташоване під Луцьком.

«От написав мій учень Ігор Ярмольський (голова Маяківської сільради, якій підпорядковується Зміїнець, ‒ «ВН») листа. Просить 1,9 мільйона гривень на водопровід в Зміїнці. Вся бідота там зібралася. Бідне село. Саме бідне. Зовсім не царське», ‒ з усмішкою мовив Клімчук.

Водночас він висловив обурення тим, що Ярмольський надіслав звернення до депутата Верховної Ради Євгена Кирильчука. «Ну ладно написав. Знає ж добре систему влади. Завдання депутатів ‒ закони робити. А воно пішло по кругу і прийшло до мене з візою Кабміну», ‒ сказав губернатор.

«Я вже думав, що з цими пісьмами покінчено в області. Але ще мають місце факти», ‒ додав Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Михайло Шелеп Показати IP 16 Липня 2012 15:00
ого, Борис Петрович знає що нардепи мають закони писати, а не виділення грошей лобіювати!!! то чого ж він нардепів Мартинюка, Палицю, Ващук хвалить за "не ту" роботу??? Чи може причина в тому що сільський голова не тому нардепу лист написав?
Депутат Показати IP 16 Липня 2012 16:44
От якби лист надійшов на ім"я депутата Горбатюка... тоді б зовсім інші розклади були б, повернувся із Кабміну із готовим рішенням "Виділити кошти!", а тут до якогось там БЮТівця Кирильчука, який всього-навсього працює у Бюджетному Комітеті ВР...
сусід мера Ярмольського Показати IP 16 Липня 2012 17:23
Хіба можна гримати на такого мера, як Ярмольський (мер Маяків - так він себе називає). В нього отримала землю на палаци уся еліт-бідота Луцька і області. Клімчук повинен йти до нього з поклоном, як колись ходили кріпаки до поміщиків.
Роман Показати IP 16 Липня 2012 17:48
Хотілося б зауважити таку дрібничку, що водопровід про який ведеться мова, мав би бути в так званому старому селі. А по друге цікаво, Ярмольський шось погане попросив? Для себе? Він просив гроші для людей, і мені здається неважливо в кого. Головне -РЕЗУЛЬТАТ
виборець Показати IP 16 Липня 2012 18:02
Депутату. Пісця чергових виборів Горбатюк може претендувати лише на пастуха сільського стада в Піддубцях за окраєць хліба, часничину і баклажку квасу з бобів. А пан Борис іноді заговорюється: чи не старість (Шелеп правильно підмітив)?
Всезнайко Показати IP 16 Липня 2012 19:06
Дебіл ти, Ігорку... Звернувся до опозиційного ще й пристаркуватого депутата. Що ж він тобі вирішить??? Хто ж за рішення проголосує? Немає більшості...
Клара Показати IP 16 Липня 2012 19:21
А хто такий Шелоп? Де таке мудре теля взялося? Воно шось розбирається у цій справі.
дідо Показати IP 16 Липня 2012 19:24
У Зміїнці живуть місцеві олігархи, але платять пільговий тариф на воду. Тепер ще хочуть дармових грошей з Києва.
Ірина Показати IP 16 Липня 2012 22:26
знайшли кого просити, Євгена Кирильчука, то краще до його "шістки", людини широкої нетрадиційної орієнтації, вигнаного взаший міліціонера Чекеренди звернулися б, він "порішає". Вже не одного розвів на грошенята, для вирішення питань у ВР.
УКРАЇНА Показати IP 16 Липня 2012 22:30
До "вчителя" Клімчука - пісьма це русизм, а є лист в укр мові
Заля Показати IP 17 Липня 2012 08:53
То,може, ще й школі щось перепаде? Вона біля того царського села. А то ж завалиться скоро бідолаха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus