USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Клімчук попросив «лісників» розібратися із зубрами

9 Січня 2013 11:45
Губернатор Волині зобов’язав «лісників» перерахувати зубрів у лісових господарствах області.

Таке розпорядження голова Волинської ОДА Борис Клімчук озвучив під час оперативної наради 9 січня.

Волинський губернатор розповів, що нещодавно ознайомився із інформацією місцевих ЗМІ щодо нібито вбивства зубра у Ківерцівському районі. Тож, вирішивши прокоментувати цей інцидент, він зазначив: «Те, що ми маємо, воно охороняється. Решта – нюанси».

Однак, на його думку, «прояснити» ситуацію повинні були в обласному управлінні лісового господарства. «З цим маю не я працювати, а ви. Побачили, покликали, прояснили ситуацію. Не робіть бурю в склянці води», - висловився очільник Волинської ОДА.

А браконьєрство, за словами Клімчука, – не основна причина, через яку волинські ліси є ненайкращим місцем для життя зубрів.

«Для зубрів звірівські ліси – не саме ліпше місце в Україні, м’яко кажучи. По цілому ряду причин. І в останню чергу через браконьєрів. Зубрів з мисливців ніхто не стріляє. Ніхто і ніколи. З браконьєрами ми розбираємося нормально. Випадки браконьєрства у нас змінімізовані», - зауважив губернатор Волині.

Своєю чергою, заступник начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Шеремета зазначив, що зубрів на Волині порахували, коли купували їх для Звірівського мисливського господарства два роки тому.

Однак, Борис Клімчук додав, що дасть доручення на ім'я начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісника «порахувати» зубрів ще раз.

«Дайте мені вичерпну відповідь з цього питання», - підсумував очільник Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Володимр Показати IP 9 Січня 2013 12:11
Самі вбивають, самі стріляють. Зробили з Звірівського лісу приватну територію. Але прийде час і їм дуже боляче. Це стосується того ж Климчука і Ко...
Егерь Показати IP 9 Січня 2013 12:26
Борис Петрович хоче знати чи попав останнього разу?
тиць-здиць Показати IP 9 Січня 2013 12:34
Хай спочатку полічать яйця. А потім поділять на два.
Чеширский Кот до тиць-здиць Показати IP 9 Січня 2013 15:20
Куда пропал? :))))))))
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 9 Січня 2013 18:16
Інтірнет за ніуплату атключялі, правайдіри-мля...
Єгерю Показати IP 9 Січня 2013 17:06
Попасти можна пальцем в дупу, а в звіра - поцілити.
SlavaSSG Показати IP 9 Січня 2013 21:58
Ще трохи і всіх зубрів там постріляють і все спишуть на "невідомих" браконьєрів обо на інбридинг. Для чого там побудували спеціальний вольєр? який коштував чимало... Де результат? А ще недавно купили 5 зубрів, один з яких за дивних обставин сублімував. Хтось розбереться з цим?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus