USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук радить луцькій владі поїхати до Вінниці

27 Лютого 2012 16:01
У Вінницького міського голови Володимира Гройсмана влада Луцька могла б навчитися, як впорядкувати рух громадського транспорту в обласному центрі.

Таку думку голова ОДА Борис Клімчук висловив під час апаратної наради 27 лютого.

Губернатор розповів, що під час виступу в ефірі телеканалу «Аверс» лучани запитали у нього, чому тролейбусні маршрути перегружені маршрутками. Своїм підлеглим посадовець нагадав, що організацією перевезень у Луцьку займається міська рада – це її компетенція.

Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Леонід Кирильчук пояснив: ситуація, про яку говорять лучани, пов’язана з тим, що маршрутки в місті перевозять лише п’ять категорій пільговиків, тоді як тролейбуси охоплюють усі.

Щоправда, губернатора відповідь посадовця, схоже, не втішила. Він зауважив: «Можливо, легко пояснюється, але я б вам радив поїхати до Вінниці подивитися схему роботи юного мера (Вінницького міського голови Володимира Гройсмана, – «ВН»), взяти з собою журналістів. Повчіться в людей! Пояснити можна все, навіть рішення суду першої інстанції по призупиненню проведення тендеру міською радою. Навіть це можна пояснити, хоча це дуже важко пояснюється. Але чи треба створювати такі ситуації, щоб пояснювати?»

Також Клімчук повідомив, що завтра на Волинь має приїхати делегація з Київської області, яка вивчатиме досвід Волині у питаннях розвитку АПК, втілення відповідних регіональних програм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ІЗЯ Показати IP 27 Лютого 2012 16:43
Якщо журналісти будуватимуть свої матеріали на цитатах Бориса Петровича, то ніхто не зможе збагнути що й для кого хотів сказати й Борис Петрович і журналіст. Вінниця, тролейбус, АПК - ну і що? В чому позитив Вінниці? Які проблеми з перевезеннями в Луцьку? І, саме головне, до чого тут делегація з Київської області й АПК?
TFA до ІЗЯ Показати IP 28 Лютого 2012 00:15
Нещодавно у Вінниці ввели нову транспортну схему, де маршрутки, які дублюють електротранспорт, зняли. Крім того, додам, що Вінницький електротранспорт - один із кращих в Україні по організації руху. Ми дійсно повинні перейняти цей досвід, але ж поки в нас маршрутки будуть основним транспортом, то толку не буде...
lapa Показати IP 27 Лютого 2012 16:43
А хто навчить луцьких водіїв тролейбусів підїжджати до бордюра, а не ставати серед калюжі за півметра від тротуару?
тиць-здиць Показати IP 27 Лютого 2012 17:04
Я б теж порадив і луцькій владі, і волинській поїхати і до Вінниці, і за Вінницю, а основне не повертаися назад.
Сірий Показати IP 27 Лютого 2012 22:52
Хай краще десь подалі валять 100%
Taras Now Показати IP 28 Лютого 2012 05:48
Пане Борис, тут ти правий!ЛПЕ нагадує занедбаний колгосп на околиці району. За всіх досягнень Романюка, в роботі ЛПЕ -хаос. Якби вони ще так рейси регулярно здійснювали, як щось святкують! Де ж тут до бордюра під"їхати, аби за руль сісти після вчорашнього сабантуя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus