USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Клімчуку через «Бандерштат» шкода ведмедів у зоопарку

15 Серпня 2011 11:07
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук запропонував започаткувати на Волині молодіжний фестиваль.

Таку ідею він озвучив на щопонеділковій оперативній нараді 15 серпня.

Очільник Волині подякував усім організаторам фестивалю «Пісні Великої Волині», який проводився 13-14 серпня на центральній площі Луцька. До слова, захід профінансував його фонд «Рідна Волинь».

Клімчук розповів, що «отримав велику втіху від концерту», який він відвідав у неділю, 14 серпня. Тут же він запевнив, що фестиваль відбудеться і наступного року.

Крім того, губернатор сказав, що на Волині бракує справжнього музичного фестивалю для молоді. Відтак звернувся до начальника обласного управління внутрішньої політики Андрія Мельника, аби той розвинув його ідею.

«Андрію, треба готувати серйозний молодіжний фестиваль, але не в парку», - зауважив голова ОДА.

Натомість фестиваль «Бандерштат», який відбувався 13-14 серпня, як і «Пісні Великої Волині», він охарактеризував негативно.

Клімчуку не сподобалось те, що дійство відбувалось на території іподрому у центральному парку міста, до того ж прямісінько біля зоопарку.

«Це ж треба розум мати!» – дорікнув губернатор організаторам «Бандерштату».

«Мабуть прекрасно, якщо є глядачі, є бажаючі молоді люди. Нехай собі буде. Тільки при чому тут ведмеді?» – висловився Клімчук.

«На Заході всі зелені, всі екологи уже б ходили з демонстраціями. Бо так є. Правда. Нічого особистого», – додав він.

«Прекрасний фестиваль. Бандер… Не можу запам’ятати. Це не українське слово. Ш-д-тат. Це не є українське слово», – сказав Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
Mirna Показати IP 15 Серпня 2011 11:26
в клімчука бодун після неділі :))))
Oleg1982 Показати IP 15 Серпня 2011 11:27
Правильно Борис Петрович говорить.Повинен бути молодіжний фестиваль а не для обраних Бандерштранів біля зоопарку. Місце проведення прямо по темі обрали.
Роман Показати IP 15 Серпня 2011 11:34
А шо там з землею в струмівці? Борис Петрович вже всім розрулив? Шось якось затихло. Правоохоронці, агов - де ви?
ПРОХОЖИЙ Показати IP 15 Серпня 2011 11:36
Название , скорее всего , взяли из Гадюкиных "Ми хлопці з Бандерштату" . Гарна назва . Не знаю , як сам фест - не був .
Хатуль Мадан до ПРОХОЖИЙ Показати IP 15 Серпня 2011 21:30
Ну так Борис Петрович в свою комсомольскую юнность вряд ли слушал "Братів Гадюкіних".
до олега Показати IP 15 Серпня 2011 11:51
для яких обраних??? туди пускали всіх, хто не бухий і адекватний! сам візьми і організуй,ніж тут смердиш! що за люди?
Юрко Показати IP 15 Серпня 2011 11:51
Місце обрано ІДЕАЛЬНО! На природі і в межах Луцька, що дало змогу прийти на фестиваль багатьом новим людям - навіть з малими дітьми. Фестиваль- ФАНТАСТИЧНИЙ, море цікавих заходів. Не міг повірити, що територія чиста - і від сміття, і від п’яних. Сумніваюсь, що Клімчук зможе перплюнути Гузя :). А ведмеді... Після такого фестивалю вони теж стали патріотами і з нетерпінням чекатимуть наступного :)
11 Показати IP 15 Серпня 2011 12:09
а фест такий для молоді буде бо не всім цікаві ідеї бандерштату. дай бог губернатор дотримається свого слова
раптор Показати IP 15 Серпня 2011 12:16
Олежик, ти штатний працівник штабу Партії бРегіонів?)
Олеся Показати IP 15 Серпня 2011 13:06
Правильно! Треба фестиваль для молоді. Пропоную започаткувати "Янек-фест". Серед головних розваг - змагання хто швидше і більше поцупить шапок і мистецько наваляє по пиці ближньому, не потрапивши в руки міліції. А для мистецьких колективів - змагання на найкраще виконання "Мурки". Якщо захід профінансує Фонд нашого губернатора, то може й орден від гаранта відхопить.
КаЛьОк Показати IP 15 Серпня 2011 13:12
Коли трофі перегони в Шацьку, то можна і екологи не протестують як на Заході)),Бо хто перегони організовує?)))ЦЦе прям анекдот "Ведмеді не винні"
так Показати IP 15 Серпня 2011 13:31
як то кажуть, "маразм крепчает", йому медведів шкода, а людей не шкода, які повинні терпіти його словоблуддя і самодурство? а той фестиваль потрібно провести на пайях, які у Клімчука заростають бур"яном, ну і звичано присвятити його ідеям русскага міра, думаю клімчук уже його апологет
мда Показати IP 15 Серпня 2011 15:29
не смешите!!!ещё долго парк будут чистить от стеклотары "не бухих"
Оленка до мда Показати IP 15 Серпня 2011 22:10
як Ви таке можете писати не відвідавши фестивалю?? ввечері першого дня вивели кілька хлопців, що набрались, більше п'яних я не бачила. Взагалі мені дуже сподобалось, бо це перший фест, кий я знаю, де дійсно не було алкоголю. Відпочила дуже добре, дякую організаторам
були там до Оленка Показати IP 16 Серпня 2011 12:44
а як ти могла бачити тих п яних, коли напевно сама така ж була....
Олена Показати IP 15 Серпня 2011 16:22
Респект Ігореві Гузю. Хороший захід. має стовідсоткове право на існування. організують ще один молодіжний фестиваль напротивагу цьому - нехай. Ідея бандерштату цікаво свідомій молоді, українській. а в нас є така молодь, і нічого ви з цим уже не вдієте...
Українець Показати IP 15 Серпня 2011 16:38
Клімчук молодець,Клімчук найкращий,Клімчук усі-пусі,Клімчук видатний геній.
Юрій Ричук до Українець Показати IP 15 Серпня 2011 17:00
Ха-ха
CJ Показати IP 15 Серпня 2011 16:42
А й дійсно, зробити фест для гопників - най тішаться!
Спасибо жителям Донбасса за президента пи...аса Показати IP 15 Серпня 2011 16:59
to Oleg 1982 Не здивуюся якщо працюєш підстилкою в нашого "достойного" губернатора! Ну правильно,може якшо полижеш йому зад,то зарплату підіймуть)Аааа,це ж стратегія партії Районів.Сидить дядько,пише коменти на форумах,а потім кажуть,шо то молодь і вона проти таких дійств!А фестиваль ПРЕКРАСНИЙ!Положинському великий респект!Ото дійсно наш Земляк і наша Гордість!!!
Роман Показати IP 15 Серпня 2011 19:05
а де пан Клімчук був, коли синок його шефа їздив по заповідникам? Ведмедів не шкода було? Та й не раллі то було, а так, огляд вільних земель, що ще можна собі заграбастати.
Усі на мітинг Показати IP 15 Серпня 2011 19:27
Немає ніякої "Великої Волині". Це те саме що й "Великий Губернатор Клімчук". Є славна історична Волинь. Поменше б у ній ...лизів, пройдисвітів та казнокрадів типу нинішніх.
Тетянка Показати IP 16 Серпня 2011 09:04
коли я була на Сході і казала, що з Луцька, то мене перепитували: "это где, в штатах?" питаю: "в яких ще штатах?". "ну в бандерштатах?". так що слово запам"ятовують добре. сприводу п"яних - ясно що вони були. ви такі наївні, невже думаюте, що оргкомітет може прослідкувати за 2 тисячами людей? однак, вони зробили все можливе, аби таких фестивальників було мінімум. навіть, цей "патріот" перестарався. патрулювали намети кожні десять хвилин. а в перерві між тими десятьма хвилинами ходила міліція, мнс, волонтери... єдине, що партіот переборщив зі своєю радикальною ідеологією. наприклад, приставали до панків через футболки "панкс нот дед" або до тих, хто мав ірокези...мовляв, зніміть, і вдягніть футболку - "бандера герой" або шось типу того, а не то виведем.
Мама ведмедиця Показати IP 16 Серпня 2011 10:31
краще б ти,дєд Клім, фінансував той зоопарк, а то ті ведмеді здихають від голоду, а за час фестивалю в зоопарпку хоч виручка була
????!!!!! Показати IP 16 Серпня 2011 11:56
Борисе Петровичу, зовсім не щиро. Але пройде час...
123 Показати IP 16 Серпня 2011 12:03
А чому ніхто не подумав про жителів міста Луцька і с. Рованці, які не є прихильниками гучної рокової музики? Я не проти всіляких фестивалів, але не потрібно порушувати спокій інших, зокрема людей старшого віку. Якщо хочеться, то влаштовуйте такі фести десь подалі від населених пунктів і забезпечуйте транспортом.
пр. Волі біля парку до 123 Показати IP 16 Серпня 2011 12:48
це точно, дві ночі не давали спати, це вже занадто, і Гузь кращого місця знайти не міг - УДОД!!!
от до пр. Волі біля парку Показати IP 16 Серпня 2011 13:24
сам ти удод - ти хоч був там, на проспекті Волі - не було там такого, щоб спати не можна було
капітошка до пр. Волі біля парку Показати IP 17 Серпня 2011 15:29
Бідненькі, не виспались..)) Я живу на пр. Волі, якраз напроти іподрому! і хочу сказати, що не так вже і шумно було як ви тут розписуєте. У києві ледь не кожного тижня концерт і живуть же ж якось люди. Так що запихніть своє "фе" кудись далеко-далеко)
123 до капітошка Показати IP 20 Серпня 2011 21:40
не поділяю Вашого ентузіазму і радості. Відразу видно, що поряд з собою Ви не бачите нікого. Ні дітей, ні пенсіонерів, ні тих людей, які просто хочуть відпочити перед початком робочого дня. Крім того, багато людей хочуть жити не "якось", а добре, і для цього потрібно, як мінімум, поважати одне одного.
Любомльчанин Показати IP 16 Серпня 2011 19:12
борис петрович, ви б краще розумною справою займалися а не ведмедів жаліти... Наприклад , проїхалися б в Любомль - дорогу з Ковеля на Любомль закрили(ремонт), поїхали на Володимир, а там на Любомль... Яка б ваша реакція була, коли вам прийшлося їздити на роботу і з роботи по такій дорозі як з Володимира до Любомля - ви мабуть гелікоптера купили би, щоб небачити те позорище і ганьбу , я маю на увазі стан цієї дороги - повсюди ями та вибоїни, ширина дороги мінімальна, коли обганяєш "софіка", можеш попасти в чималеньку "дірку", або "зачипити" обочину... Сьогодні їхав по цьому відрізку - в двох місцях бачив (в районі дорожніх вирв), стоять дорогі авто з "європейськими" номерами і відкручують колеса - Чого б це ?...
Лучанка Показати IP 17 Серпня 2011 15:05
На рахунок "славного" нашого губернатора....соромно слухати як він виступає...Його, бачите фонд, А той фонд, раптом не з наших з Вами грошей складається? "БЛАГОДІЙНИЙ" Він зробив, він організував, слухала його прямий ефір по "Аверсу"- ПОЗОР!!!! Додзвонитись неможливо було, заготовили кілька дзвінків і то не давав людям виразити свою думку.Гадить Романюка...а сам....окрім збагачення свого фонду...., що ще робить? В інеті викладено, як він розмовляє у присутності студентського активу міста з ректором ВНУ - ГАНЬБА, Вам , пане губернаторе
химера Показати IP 18 Серпня 2011 08:40
цілком погоджуюсь з попередницею!Ви тільки вдумайтесь у цю маячню,яку несе Клім,він ще сміє щось патякати,коли самі бездари.Уся його балаканина нічого спільного з логікою немає,це просто чергова спроба самопіару.Який благодійний фонд?Він, що великий бізнесмен з діда,прадіда?Звідки бабло?Для таки благодійні фонди існують,щоб хабарі на пряму не брати.Дійсно учитель це діагноз,але не треба нас лікувати!!!Одним словом"ПЕНСІЯ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus