USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

КНДР обстріляла Японію. Випадково?

2 Жовтня 2019 10:40
КНДР в середу, 2 жовтня, здійснила запуск двох балістичних ракет у бік Японського моря, одна з яких впала в межах ексклюзивної економічної зони Японії. Про це заявив на прес-конференції в Токіо генеральний секретар кабінету міністрів Есіхіде Суга, передає ТАСС.

«Північна Корея сьогодні вранці здійснила запуск двох балістичних ракет. Одна з них впала в Японське море в межах нашої ексклюзивної економічної зони в районі префектури Сімане. На даний момент жодних повідомлень про збитки риболовецьким судам не надходило. Ми продовжуємо збирати інформацію», – сказав він.

У зв’язку з цим Японія скликає засідання національної Ради безпеки за участю прем’єр-міністра Сіндзо Абе, а також глав МЗС і Міноборони.

«Ми збираємо засідання Радбезу з метою обговорити ситуацію навколо ракетних запусків у Північній Кореї та виробити подальші заходи. Прем’єр-міністр Абе розпорядився зібрати всю наявну інформацію, забезпечити безпеку морських і повітряних суден», – сказав Суга.

За даними Міноборони Японії, КНДР запустила одну ракету, яка досягла висоти 900 км і могла розділитися на дві частини. За даними Комітету начальників штабів Республіки Корея, запуски були зроблені з району порту Вонсан на східному узбережжі країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Фух Показати IP 2 Жовтня 2019 10:46
900 км. Ви серйозно ?!!!
Василь Показати IP 2 Жовтня 2019 12:12
Я теж не вірю, МКС знаходиться на орбіті на висоті 408 км, а тут 900!!! Я думаю що це все-таки дальність польоту, а не висота

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus