USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Княжий»: як готуються фестивалити у Володимирі-Волинському

23 Червня 2018 12:58
Попри дощову погоду, підготовка до видовищного фестивалю з історичною тематикою, активно триває. «Княжий» стартує вже сьогодні, 23 червня, в парку села Заріччя поблизу Володимира-Волинського. Фестиваль триватиме протягом двох днів.

І хоч офіційне відкриття дійства з представленням гостей і масовим лицарським боєм заплановане на післяобідню пору, а виступи музичних гуртів розпочнуться лише увечері, «Княжий»вже на повну готується фестивалити.

Триває облаштування головних музичних сцен, а також гутіркової та літературної зон, майстри розкладають свої вироби, кулінари відкривають фуд-траки, перші відвідувачі розбивають палатки, учасники фесту готуються до виступів, а організатори дбають про налагодження техніки – робота кипить у всіх.

Зазначимо, що першого дня фестивалю відбудуться кінна кавалькада від «Каретного двору», масовий лицарський бій, дефіле моделей і лицарський турнір.

Також сьогодні на літературній сцені виступатимуть Ореста Осійчук і Світлана Поваляєва, а на гутірковій сцені – творча група фільму «Посттравматична рапсодія» та фронтмен гурту «Kozak System» Іван Леньо.

Першого дня відвідувачі відриватимуться під виступи гуртів «Troye Zillia», «The Doox», «ДримбаДаДзига», «Чумацький лях» та хедлайнера вечора «Kozak System».

Із детальною програмою фесту можна ознайомитися тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus