USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кохання на «Бандерштаті-2019». Фоторепортаж

5 Серпня 2019 13:21
«Бандерштат» давно став місцем, де не лише відриваються під ритми найдрайвовіших українських гуртів, а й локацією, у якій щороку збираються закохані пари з усіх регіонів України.

А дехто прямо на сцені фестивалю відважується сказати другій половині найголовніші слова. Приміром, як пан Андрій, який перед виступом гурту «Бумбокс» освідчився своїй коханій.

Зачаровані одне одним, переповнені позитивом та сяйвом очей, вони разом танцюють під музику улюблених виконавців, обійнявшись, слухають спікерів під час гутірок, ховаються під однією парасолькою від раптового рясного дощу та відпочивають у наметах. Закохані пари фестивалю українського духу «Бандерштат» – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Явшоці Показати IP 5 Серпня 2019 14:26
Що з нашими чоловіками? У всіх кислі обличчя, половина висне в телефоні...дівчата до них горнуться...схиляють голову на плече, а ті стоять деревом. Залишається надіятись, що цей перекос спостерігався лише на заході, а не в їхньому житті в цілому..або пісня душороздираюча грала весь вечір і засмутила сильну половину людства. Одиниці чоловічих очей мають іскру.
Навуходоносор Показати IP 5 Серпня 2019 16:14
Ерзац є ерзац, його коханням не прикриєш. Фальш випирає як шило з мішка. Тому і в шоці "Явшоці", даруйте за каламбур!
Саша Показати IP 6 Серпня 2019 23:20
да да, хлопці всі задумані якісь, хто про пиво, хто про польщу )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus