USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку з'явиться нова сміттєсортувальна лінія

17 Березня 2018 16:10
Вже в червні у районі вулиці Дубнівської обласного центру Волині запрацює нова сміттєсортувальна лінія, яка дозволить розвантажити сміттєвий полігон в Брищі.

Про це йшлося 16 березня під час прямого ефіру телепрограми «На часі» на телеканалі «Аверс».

Як розповів радник міського голови Ігор Поліщук, міською радою виділено кошти, проведено тендер і вже в червні запрацює нова сортувальна лінія на вулиці Героїв Крут, що в районі вулиці Дубнівської.

«На ній буде сортуватися сміття, тож великий його відсоток буде відсортований та відправлятися на на вторинну переробку. Окрім того, все сміття не треба буде везти на полігон Брище, який і так переповнений, - таким чином буде економитися паливо, ресурси автомобілів та час», - поінформував посадовець.

Також, зі слів Ігоря Поліщука, були виділені кошти на придбання додаткової техніки на полігон, адже коли проблема зі сміттям з’явилася у Львові, то багато хто критикував міського голову Миколу Садового.

«Ми самі маємо показати відповідальність, адже з цією проблемою зволікати не можна, її потрібно вирішувати вже сьогодні, аби уникнути таких проблем, як у Львові», - підкреслив Поліщук.

Нагадаємо, у місті за підтримки краю Ліппе закупить 120 контейнерів для роздільного збору сміття, також нещодавно у Брищі запрацювала установка з видобутку і переробки біогазу в електрику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus