USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Коли в платіжках лучан з'явиться стаття оплати за тепло

19 Жовтня 2021 12:11
За теплопостачання лучани розраховуватимуться за той період, відколи відбудеться подача теплоносія в квартири. Для кожного будинку це будуть різні дати і різні суми, залежно від фактичного споживання.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський.

Нагадаємо, цьогоріч у платіжках лучан замість чотирьох позицій, які лучани оплачували «Луцьктеплу», в лютневих платіжках з’явилося сім. З лютого у квитанціях стали вказані умовно постійна частина, умовно змінна, плата за гаряче водопостачання, плата за абонентське обслуговування щодо теплової енергії і щодо гарячої води, внески на заміну й обслуговування загальнобудинкових лічильників теплової енергії.

Читати ще: Сім позицій у платіжках: лучанам пояснили, чому змінилось нарахування за тепло і гарячу воду

Майже з початку року усі почали сплачувати постійну витрату щомісяця. Змінна витрата буде нараховуватися безпосередньо за ті дні, з якого числа буде постачатися тепло у житлові будинки, пояснює очільник «Луцьктепла».

«У більшості будинків встановлені лічильники тепла, тому скільки використано тепла – це буде пропорційно розділено і відображено в платіжках. Де лічильника тепла немає, він може також скоро з’явитися, бо в підприємства є інвестиційна складова і споживачі можуть сплачувати за цей лічильник. Без лічильника тепла нарахування буде здійснюватися з тієї доби, відколи це тепло буде подано. Буде довідка, посвідчена експлуатаційною компанією, головою ОСББ, про те, що саме в такий-то день було запущено тепло. І від того дня буде здійснено нарахування. Це не буде якийсь один день для всіх, це буде справедливо, залежно від того часу, коли тепло потрапило в будинок», – пояснює Скорупський.

Нагадаємо, керівник теплопостачального підприємства повідомив, коли розпочнеться подача тепла у багатоквартирні житлові будинки. З його слів, до середи будуть підключати багатоповерхівки до теплоносія. Проте у дні, коли буде потепління, тепло подавати не будуть.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дмитро Показати IP 19 Жовтня 2021 12:49
КОЛИ В ПЛАТІЖКАХ ЛУЧАН З'ЯВИТЬСЯ СТАТТЯ ОПЛАТИ ЗА ТЕПЛО - А КОЛИ ЗЯВИТЬСЯ ТЕПЛО !!!!!!!!
Хрен собачий до Дмитро Показати IP 20 Жовтня 2021 11:45
Тепло з'явиться десь так в кінці весни. Після Пасхи. Коли на вулиці буде більше +20 і можна буде ходити в шортах. :)
Дідо Показати IP 19 Жовтня 2021 14:50
Абонентське обслуговування, це що?
Народна прокуратура до Дідо Показати IP 20 Жовтня 2021 16:53
Це цікавий винахід. Гроші за соняче світло, бо обслуговування ніякого не існує, що підтверджується аваріями на котельні і трубопроводах, які ніяк не ліквідують вже три доби.
Как Показати IP 19 Жовтня 2021 16:17
От платим по всім статтям, а гріємося світлом!! /вы вже достали!!!! Останню шкурку дерете з нас
Анонім до Как Показати IP 19 Жовтня 2021 19:06
Ги ги... Зробимо їх ще раз разом?
Так і треба. до Анонім Показати IP 19 Жовтня 2021 20:44
Вже зробили! Дякуємо вам, 75%. Зробили всіх разом.
73% до Так і треба. Показати IP 19 Жовтня 2021 23:28
То не ми. То всьо кляті порохоботи. Правда-правда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus