USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Комаровський запропонував платити українцям за щеплення

23 Вересня 2021 22:44
На сьогодні в Україні понад 40% українців вже мають антитіла до коронавірусу, до того ж вакциновані 10 млн осіб, тому через півроку-рік антитіла будуть у кожного українця. Про це повідомив лікар Євген Комаровський на телеканалі «Україна 24».

«У нас як мінімум 40-45 відсотків населення України, мабуть, уже мають антитіла, плюс вакцинація 10 млн осіб, плюс якщо ми будемо продовжувати вакцинацію, нарешті, точно через півроку-рік прийдемо до того, що у кожного громадянина будуть антитіла. Тому зараз треба не угробити економіку, не угробити дітей без освіти, не втратити те, що є – лікарів, вчителів... треба просто вкладати гроші в допомогу», – зазначив медик.

За даними Комаровського, в Україні найбільше серед щеплених осіб у віці від 20 до 35 років, при цьому вакцинація пенсіонерів йде вкрай слабо. Комаровський вважає, що пенсіонерів слід заохочувати йти на вакцинацію матеріально. Наприклад, виділяючи «винагороду» в розмірі п’яти тисяч гривень, якщо пенсіонер отримає обидві дози вакцини від коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 23 Вересня 2021 22:59
А 5 тисяч вистачить на поховання? Можливо для когось це і буде виходом з певної ситуації. Вже з тим вакцинуванням забрехалися так що вже не знаєш що й думати. Правильно, вони хочуть щоб взагалі ніхто ні про що не думав, сліпо робили те що людям кажуть. Мабуть вже мають плюс вакцинація. Так навіщо вакцинувати тих хто вже перехворів? А, так антитіла більше ніж пів року не тримаються. Тобто треба колотися хоча б кожні пів року, ну за логікою. А тоді до чого фраза "«У нас як мінімум 40-45 відсотків населення України, мабуть, уже мають антитіла"(С)? Мають в результаті чого? Вакцинувалися ж "плюс", тоді виходить що тим хто має вакцинуватися не треба, але ж поголовно заганяють усіх. В чому сенс? Печуться же не за людей. А як бути з 28 статею Конституції, хтось скаже що вона працює?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus