USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Комік-пародист Юрій Великий привезе до Луцька купу влучного сарказму й гумору

6 Серпня 2023 06:45
19 вересня у Луцьку в облмуздрамтеатрі ім. Т.Г.Шевченка у рамках туру виступить український комік-пародист Юрій Великий. Концерт пройде 19 вересня, початок о 18:00 годині.

Гострий гумор Юрія Великого став потужною зброєю в антиросійській пропаганді. З лютого 2022 року артист взяв участь у понад 200 благодійних концертів для військових та волонтерів. Серед них – сольні концерти в Києві, Дніпрі, Кам’янському, Черкасах та Одесі, які розпочали благодійний тур Україною з програмою «ДУШЕВНО, ПО-ДОМАШНЬОМУ». Частина коштів від усіх концертів в турі буде направлена на купівлю дронів та пікапів для військових. На сьогодні вже зібрано понад 170 000 грн.

Юрій Великий – гуморист, пародист, людина-емоція, буря, просто божевілля. Його пародії набирають мільйони переглядів та розлітаються на цитати й підтримують українців у найважчі часи. Перша пародія – на Лукашенка – була записана в бомбосховищі через 4 дні після початку повномасштабного вторгнення, 28 лютого. І понеслося – Путін, Соловйов, Кива, Кадиров, Пригожин, українські політики та військові – від Президента Зеленського до Буданова.

Як запевняють організатори, на концерті глядачі отримають багаж влучного сарказму й гумору. Крилата фраза переляканих росіян, які втікали з окупованого Криму під час бавовни, стала приводом для стьобу. А от для Юрія – окремим тематичним івентом.

«Такі концерти направлені на створення позитивних емоцій у глядачів, тому що гумор в наш час дуже потрібен для підтримки бойового духу і покращення настрою. Ми зібрали найкращу програму за останній рік, тому я впевнений, що очікування глядачів виправдаються на 100%.

На концерті глядачі зможуть побачити більше десятка пародій, серед яких будуть як улюблені українські діячі, так і відомі представники країни агресора. Думаю, обов’язково з’являться й нові персонажі. Хто це буде? Нехай поки залишиться маленькою інтригою.

У тих містах, де вже пройшла частина концертів, нас дуже тепло зустрічали глядачі, які змогли отримати не тільки задоволення від концерту, але й взяти участь у благодійних аукціонах та задонатити на допомогу нашим захисникам. І наш обов’язок – підтримувати тих, хто щодня стоїть на захисті нашої країни», – каже пародист.

Квитки можна придбати тут – https://bit.ly/VelykiyLutsk
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus