USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

«Куди поки ще не дістають «Хаймарси», туди влучають наші жарти»: у Луцьку виступив пародист Юрій Великий

20 Вересня 2023 08:58
У вівторок, 19 вересня, Волинський облмуздрамтеатр імені Тараса Шевченка став осередком яскравого гумору та чудового настрою, адже до Луцька із концертною програмою «Душевно, по-домашньому» завітав комік-пародист Юрій Великий.

Розпочався концерт нестандартно: коли погасло світло в залі, на сцені засвітився великий екран, з якого вели діалог «Фейгін» та «Арестович», звісно ж, у виконанні одного актора – Юрія Великого.

А по тому до глядачів вийшов і сам головний герой вечора. Щоправда, знову в образі. Й цього разу, як кажуть, пішов одразу з козирів – перевтілився у Володимира Зеленського.
«Для мене велика честь бути в Луцьку й виступати перед такою привітною публікою, – сказав Юрій Великий по завершенню номера. – Перше відео на військову тематику я записав 28 лютого минулого року. Відтоді було записано десь 170 пародій. Тож ми вирішили, що пора виходити за межі інтернету, виступати й піднімати людям настрій».
Зі слів артиста, часто йому закидають, що гумор зараз не на часі.
«А я вважаю, що на часі все, що дає позитивні емоції, піднімає бойовий дух наших захисників. Адже гумор – це також ліки, а ще – потужна зброя. Куди поки ще не дістають наші «Хаймарси», туди влучають наші жарти», – каже він.
Юрій додає: коли писали сценарій концерту, то навіть не підозрювали, що реалії внесуть у нього корективи.

«Ми ж і гадки не мали, що один з моїх персонажів злетить. Точніше, злетить і впаде. Ми навіть запідозрили, що він навмисно здох, щоб переколошматити мені концерт, – сміється пародист. – Здогадалися, про кого я? Звісно, про Пригожина. Хоча номер із ним ви сьогодні таки побачите. До слова, у цьому номері буде іще один персонаж – той самий дон, який, здається, десь на півдорозі до Пригожина. Кажуть, у нього відмовила нирка. Воно й не дивно – навіть нирка не бажає жити в цьому лайні».
Отож, цього вечора на глядачів чекали пародії і на улюблених українських діячів, і на представників країни-агресора, і діалоги, з якими допомагав колега та співавтор жартів Віталій Лисичкін.
Палітра гумору пародиста варіювалася від легкої іронії до міцного вибухового сарказму. І все це відгукувалося глядачам, які вкотре засвідчили, що українці – нація, яку годі зламати. Бо тільки ми здатні жартувати у ситуаціях, із яких, здавалося б, виходу нема.
«Сміємось – отже, не здаємось!» – ця фраза Юрія Великого вже стала крилатою.

Окрім того, під час концерту артисти влаштували аукціон.
«Наші концерти, крім розважальної, мають ще й благодійну мету, – зазначив Юрій Великий. – Ми збираємо гроші, аби допомогти захисникам. Наразі наша мета – купівля дронів Mavic 3. Тож якщо маєте бажання й ресурс, можете долучитися до доброї справи».
Цього вечора з молотка за $350 пішов м’яч від київського «Динамо» із підписами головного тренера команди та всіх гравців.

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 20 Вересня 2023 10:09
Гумористичний фронт
пан Показати IP 20 Вересня 2023 10:49
бути гумористом то зараз найкраща професія
Анонім до пан Показати IP 20 Вересня 2023 12:17
А ще співаком, футболістом, рішалою, гонщиком, активістом
123 до Анонім Показати IP 21 Вересня 2023 12:29
А ще депутатом, прокурором чи суддею! Ще можна воюючу країну безпечно обкрадати!
Просто Показати IP 21 Вересня 2023 21:48
Це важлива новина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus