USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Компанія «Сталь-М» у Луцьку та Рівному розіграла нові вхідні двері*

9 Вересня 2019 08:59
На початку серпня компанія «Сталь-М» вирішила зробити сюрприз для жителів Рівного та Луцька з нагоди Дня незалежності України.

Сюрпризом став розіграш вхідних дверей від виробника, який займає першість в Україні.

У розіграші участь могли взяти участь люди будь-якого віку та достатку.

Переможницею стала рівнянка Олена Тхорук. Жінка до останнього не могла повірити, що будучи пенсіонеркою, вона зможе встановити в квартирі нові та надійні двері.

«Це неймовірно приємний подарунок. Мої старенькі двері вже зовсім вийшли з ладу, і я боялася, що мене можуть пограбувати, аж раптом до мене перетелефонували з компанії «Сталь-М», та повідомили, що я виграла вхідні двері. Це справжнє диво», - ділиться враженнями переможниця конкурсу.
Компанія «Сталь-М» – це сучасне виробництво сертифікованих металевих протизламних та протипожежних дверей та сейфів, яке є безперечним лідером на ринку дверей України вже понад 17 років.

Невдовзі компанія планує влаштувати новий розіграш, про початок якого стане відомо з їхньої офіційної сторінки в Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus