USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Компанію чиновників, які розважались у Воротневі, визволяли охоронці Гунчика

27 Вересня 2018 16:38
Серед тих, хто намагався вивезти з території заказнику «Воротнів» осіб, яких в ЗМІ назвали чиновниками, був особистий охоронець колишнього очільника Волинської ОДА Андрій Стасюк на прізвисько «Малиш» і його колега-охоронець Борис Дєчєв.

Нагадаємо, у ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів» у ніч 26 вересня відбулася стрілянина. Як повідомляє «Громадське.Волинь», з посиланням на власні джерела, імовірно посадові особи (держслужбовці) увечері 26 вересня влаштували собі пікнік та розваги на території Молодіжного лісівничого центру, який кілька місяців тому пишно відкривали лісівники Волині у заказнику «Воротнів».

Коли туди приїхали активісти і журналісти, чиновників прибули визволяти невідомі особи у супроводі державної лісової охорони, підпорядкованої Волинському обласному управлінню лісового та мисливського господарства.

Фотографію з місця події, на якій зафіксований автомобіль ВАЗ «Нива» опублікувала журналістка Оксана Петрук. З її слів, цим авто, що, згідно наліпки, належить фірмі «Пром Безпека», засновником якої є Борис Дєчєв, вивозили vip-відпочивальників з Воротнева.
Зазначимо, в соцмережах очевидці подій повідомляють, що і сам Дєчєв був присутній під час вищезгаданих подій. На фото з місця події він - крайній ліворуч.
З власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що авто зареєстровано на дніпропетровську фірму «Автокредит плюс».

Борис Дєчєв відомий як колишній член громадської ради при голові Волинської ОДА Володимирі Гунчику, був одним з його охоронців.
Фото з Фейсбуку Дєчєва
Фото з Фейсбуку Дєчєва
Востаннє він гучно з’являвся на публіці в лютому 2018 року, коли дебоширив в стінах Луцької міської ради. Тоді депутати закликали секретаря міськради Григорія Пустовіта зателефонувати до Володимира Гунчика з проханням «навести лад зі своїми людьми».
Окрім того, «засвітився» під час рятування відпочивальників від активістів і особистий охоронець Гунчика – Андрій Стасюк, відомий як «Малиш».
Андрій Стасюк
Андрій Стасюк
Так, за повідомленням ЗМІ,
чоловіку із написом «Малиш» на бейсболці відчиняють вікно в будинку із серидини. Згодом він вилазить через фіртку, бере із собою кілька осіб у цивільному (в народі такі особи ззовні нагадують тітушок) та знову лізе всередину будинку.
Врешті усі працівники лісової охорони та інші особи у цивільному стають пліч-о-пліч під дверима будинку, а кілька чоловіків у капюшонах починають відчиняти двері будинку. Таким чином, зі слів очевидців, намагались приховати від присутніх очільника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка.

Зауважимо, що працівники приватної охоронної фірми Андрія Стасюка «Комбат сек’юріті», яких за «владною» вказівкою були змушені наймати волинські лісгоспи для охорони лісів, в 2016 році побили сімох селян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
234 Показати IP 27 Вересня 2018 16:59
Нечисть....
342 Показати IP 27 Вересня 2018 17:06
Не можете? Не мішайте іншим )))
ОДА Показати IP 27 Вересня 2018 17:32
Гунчик це аморальна людина, старий «мачо», а носата ....)))))))₴
Вася Показати IP 27 Вересня 2018 17:33
та це не правда!! Дєчєв - атавіст!!! він не може допомагати бурштинщикам бакса!!! він випадково там опинився......
Ну ти й довбо ... до Вася Показати IP 27 Вересня 2018 17:40
Атавіст то ти, і в тебе атавізм голови, скоро і в прямолму сенсі...
гість Показати IP 27 Вересня 2018 18:08
що тут дивного відірвались люди після напруженои праці а вам завидно украинці
ветфельдшер Показати IP 27 Вересня 2018 18:27
Найбільш ганебне явище, яке пережила Волинь за роки незалежності - це голова ОДА Гунчик. В будь-якому відношенні
Vox populi до ветфельдшер Показати IP 28 Вересня 2018 21:52
Найбільш ганебне явище за роки незалежності України на Волині це Павлік Данильчук.
охорона Показати IP 27 Вересня 2018 18:49
А навіщо охороняти гунчика? Це те ж саме, що охороняти сільський нужник. Кому він потрібний?
Anonymous Показати IP 27 Вересня 2018 22:29
Гундло, поверни вкрадені своїм злочинним невиконанням постанов КМУ гроші!
Серьога Показати IP 28 Вересня 2018 00:35
Ті очільники волинського лісового і мисливського "господарства" ох*їл... до ручки.Ліс ріжуть на ліво і на право, бабло в кишені, та й зі жиру бісяться хрони штопані, треба лавочку прикривати бо скоро дерева не побачимо в лісі.
волинь Показати IP 28 Вересня 2018 08:29
Всі переконались, чи вам ще мало, хто керував областю 3 роки?! Прозріли? Де той хто за людей піклується, чому на сесіях облради немає того депутата Гунчика? Ганьба!!!
батько Показати IP 28 Вересня 2018 22:08
нада ламати ноги...!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus