USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Кому Вниз» присвятив пісню загиблому під Бахмутом Герою з Луцька Івану Газюку

4 Грудня 2022 11:02
Лідер гурту "Кому Вниз« Андрій Середа присвятив пісню на слова Тараса Шевченка «Холодний Яр» загиблому під Бахмутом Герою з Луцька Івану Газюку під час виступу у Львові 3 грудня.

Про це повідомили у соцмережі на сторінці гурту «Кому Вниз».

«Як одному з найкращих, найвитриваліших, як гордість нашої нації, хотіли б її присвятити Івану Газюку з Луцька».

«Від себе додам, що смерть Івана – велика втрата для всіх нас, і для України.

1 грудня йому мало б виповнитись 30 років. Він народився в День початку Революції Гідності, в так званий День Провокатора. І це правда – Іван був ще тим Провокатором. Мав за честь бути поруч під час штурму будівлі Адміністрації Президента 1 грудня, кривавого Вогнехреща, подій 18 лютого та десятків інших різного роду акцій, протестів та заходів, починаючи з 2010 року, які подекуди закінчувались у відділках міліції, або й банально у кабінеті декана. Але Івана Газюка неможливо було зламати, купити чи залякати – він був Ідейний по справжньому.

Він любив правду і ненавидів беззаконня.

Не терпів брехні, лукавства та обману. Терпіти не міг московських попів, на ділі підтримував створення Помісної української церкви, хоча стосовно релігії у нього була своя думка.

Іван був чесним, принциповим та відповідальним. Тримав слово, завжди приходив на допомогу. Любив природу, посадив сад. Міг посеред подорожі полізти на найвище дерево щоб обрізати омелу.

Мав неперевершене почуття гумору.

Іван – великий шанувальник творчості Дмитра Корчинського та гурту «Кому Вниз».

Він дуже багато читав, міг би спокійно викладати в університеті. Потенціал людей Іванового рівня – це найвищі посади в органах державної влади. В його бібліотеці лишились томи Дмитра Донцова, твори Степана Бандери та десятки інших книг. З собою останнім часом він носив маленького Кобзаря.

Іван ніколи не втрачав оптимізму, як би важко не було. А як він любив свою Наталку...

Іван завжди буде з нами. Він не дасть нам схибити.

Мав за честь бути Твоїм другом.

Спочивай в мирі. Наше завдання довести справу, за яку ти віддав своє життя до кінця та збудувати Українську Самостійну Соборну Державу», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus