USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Помер один із засновників рок-гурту «Кому вниз» Сергій Степаненко

21 Листопада 2022 14:02
На 59 році життя помер один із засновників рок-гурту «Кому вниз», український музикант та бас-гітарист Сергій Степаненко.

Як пише Суспільне Культура, це сталось ще 18 листопада, але широкому загалу стало відомо лише наступного дня після повідомлення на Facebook-сторінці гурту.

Артиста поховають 22 листопада на Байковому кладовищі, зазначають у публікації.

Шанувальники гурту в коментарях висловлюють співчуття: «Вічна пам’ять. Уклінна дяка за «Кому вниз» – найкращий, найулюбленіший, найпатріотичніший. І за Український Світ, який пан Сергій творив своєю творчістю»; «Поповнив чудовий Божий оркестр .. Вічної Музики тобі, Майстре...»

Причини смерті Степаненка не називають, але у 2016 році на сайті групи оголошували збір грошей для проведення йому операції за кордоном – артист потребував пересадки нирки.

Довідка

«Кому Вниз» – український рок-гурт, створений 1988 року в Києві. Його стилістику визначали як готичний фольк-індастріал. Своєю творчістю колектив значно вплинув на подальший розвиток київської та загальноукраїнської сцени готичного металу та фольк-металу, а також сприяв появі вітчизняних виконавців української мовою.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну колектив випустив кілька пісень, присвячених ЗСУ, зокрема захисникам «Азовсталі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus