USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.80 40.15
  • PLN 9.83 9.98

Комунальна квартира у Луцьку опинилась у приватних руках

7 Вересня 2018 12:09
Мешканці будинку, що на Відродження 22а, впродовж п’яти років борються за квартиру, яка повинна бути у комунальній власності, та якимось чином стала приватною.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

У цій багатоповерхівці проживає близько 90 сімей, колись мешканці були великою, дружною сім’єю, допоки не вирішили перетворити свій ЖЕК на ОСББ Відродження.

На першому поверсі цього будинку розташована квартира, яка вже впродовж десяти років є яблуком розбрату між жителями. Колись на цих 80 квадратах був розміщений ЖЕК, мешканці будинку звертались сюди за усіма необхідними довідками та запитаннями. До тих пір, доки не постало питання – ЖЕК зникне, а квартира перейде у власність новоствореного ОСББ. Мешканці будинку та голова ОСББ Юлії Сабатюк домовились оформити цю площа на довірену особу, нею стала Ніна Денисюк.

Довірена особа підписала з головою ОСББ домовленість про те, що не буде претендувати на цю площу. Цікаво, що такий серйозний документ нотаріусом підтверджений не був, бо ж люди сподівались на добросовісність пані Ніни. Наразі колишня наївність перетворилась у жорстоку ненависть. Сама ж Ніна Денисюк запевняє – квартиру вона не відбирала, їй її подарували.

Мешканці будинку очікували, що квартиру продадуть, а на виручені гроші зроблять капітальний ремонт ліфта або ж даху. Натомість, наразі пані Ніна має всі необхідні документи, щоб довести – квартира її по праву. Мало того, там вже прописана її неповнолітня дитина і вона. Отож жителі судяться з Ніною Денисюк вже п’ятий рік, і нічого довести не можуть, бо ж ніхто не визначає – справжні документи чи ні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ігор луцький Показати IP 7 Вересня 2018 12:26
А Юлька Сабатючка ще та аферистка і шахрайка.Спочатку зробила собі рекламу,яка вона хороша голова ОСББ,а потім потихеньку робить свої справи.Нехай контролюючі органи проведуть детальний аудит її фінансової діяльності.Слабо?
Коля Показати IP 7 Вересня 2018 12:51
ОЦЕ результат ОСББ!!!!! Це шахрайство!!!!!!!!!!!!!!!!!
лучанка Показати IP 7 Вересня 2018 15:18
Оце тільки дураки створять це ОССБ, а ще візьмуть теплий кредит і платять по 1000 в місяць.лохотрон для аферистів.Надіятись потрібно тільки на себе і не бути в наш час лохом. бо дорого заплатите і не вірити нікому
Ну ну Показати IP 7 Вересня 2018 16:48
Ю. Сабатюк знов. Може хтось наважиться на перевірку тої діяльності
Коза Показати IP 10 Вересня 2018 10:58
Навіщо було віддавати приміщення? Там же можна було зробити офіс ОСББ, склад для інвентарю, кладовки для мешканців, стоянку велосипедів та колясок, здати в оренду! Продати і гроші на капремонт - взагалі не варіант, на мою думку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus