USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Конфіскація «євроблях»: коли поліцейські мають право вилучати авто

20 Січня 2021 22:50
Працівники поліції мають право вилучати автомобіль.

Про це розповів автоюрист Денис Конюшко в ефірі телеканалу «Україна 24» на запитання про те, чи можуть поліцейські конфіскувати автомобіль на «євробляхах».

«З другого порушення дійсно поліцейські мають право забрати автомобіль на штрафмайданчик, зокрема з метою вилучення транспортного засобу. Окрім того, автомобіль можуть забрати також митні органи з метою фіксації та покарання за порушення митних правил», - зазначив автоюрист.

Він наголосив, що розуміє людей, які виходять на протести.

«В Україні, зокрема, справи вирішуються шляхом протестів, але закон є закон. Відповідно, працівники поліції мають право вилучати автомобіль. Справедливий закон чи ні – питання недоречне. У будь-якому випадку треба поставити крапку і зафіксувати (в законі – ред.) наявність або відсутність відповідальності у водіїв. Я не кажу, добре це чи погано, але правила мають бути одні для всіх. Цей закон багато разів відтерміновувався. Час все зафіксувати – або він діє, або не діє», - заявив Конюшко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 21 Січня 2021 07:32
позбавити право власності у ЦИВІЛІЗОВАНІЙ країні може тільки суд. але це не про олігархо-недодержаву

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus