USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Конфлікт під Стелою Героїв у Луцьку: на волонтерку склали протокол, агресивного атовця затримали

7 Серпня 2019 17:48
У центрі Луцька поблизу Стели загиблим Героям стався конфлікт між волонтеркою, яка збирає гроші на АТО, та бійцями «Айдару».

Про це 7 липня у фейсбуці повідомила лікарка та активістка Олена Звєрєва.

Відома на Волині поетеса, вокаліста Світлана Григор’єва співала на Театральному майдані і збирала кошти для воїнів АТО. Як повідомила жінка, вона періодично допомагає бійцям коштами на операції та лікування.

Зі слів Олени Звєрєвої, у той час у центрі міста перебували двоє бійців «Айдару», які запитали, чи має жінка дозвіл на таку діяльність, волонтерське посвідчення і кому збирає кошти.

Виник конфлікт, Григор’єва викликала поліцію, а патрульні, заявила Звєрєва, «кинули обох бійців обличчям на асфальт», при цьому у одного з них була травма – перелом ключиці, рука в гіпсі і він годину тому був виписаний із госпіталя.

З її слів, вокалістку та її сина затримали небайдужі громадяни, а на патрульних написали заяву.

В коментарі ІА Волинські Новини речниця волинських патрульних Ольга Бузулук повідомила, що поліцію викликала, власне, жінка, яка співала та повідомила, що їй погрожують двоє чоловіків.

«Наше завдання було припинити правопорушення. Один з чоловіків не реагував на зауваження, мав ознаки алкогольного сп’яніння, ображав нецензурною лайкою патрульних», - зазначила вона та додала, що на чоловіка оформили 3 адміністративних матеріали за дрібне хуліганство, злісну непокору працівнику поліції та перебування в нетверезому вигляді в громадському місці.

Зі слів Ольги Бузулук, близько чверті патрульних – ветерани АТО, а тому чути звинувачення від активістів, які до кінця не розібрались в ситуації – прикро.
Тим часом працівники волинської поліції склали на Світлану Григор’єву адміністративні матеріали за ст.186 КУпАП – самоуправство, хоча вона заявила, що має дозвіл на таку діяльність від Луцької міської ради.
Син пані Світлани - теж учасник бойових дій
Син пані Світлани - теж учасник бойових дій
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анатоль_ Показати IP 7 Серпня 2019 17:53
І сміх, і гріх
Навуходоносор Показати IP 7 Серпня 2019 18:06
Мериться патриотизмом - дело не патриотичное, как минимум...Зачем петь госпоже Светлане в центре Луцка? Поехала бы на передовую к бойцам, там и петь можно...Увидела бы заодно и весь ужас происходящего.
Цікаво Показати IP 7 Серпня 2019 18:29
З якого чвсу п. Звєрєва стала "лікаркою"? І що ця "лікарка" лікує?
лучанка Показати IP 7 Серпня 2019 18:41
Якщо вона дійсно збирає гроші на АТО, то хай собі співає, а якщо тільки прикривається - то впаяти такий штраф, щоб неповадно було іншим видурювати . Не згідна, що обов"язково потрібно їхати на передову, кожен поступає по можливостях і може допомагати різними способами. Все ж краще, ніж сидіти вдома і стукати по клавіатурі, як ми з вами. Патріотизм, хоч і не люблю це слово, має багато проявів і способів реалізації.
Петро до лучанка Показати IP 9 Серпня 2019 06:20
"ато" вже скільки часу НЕ існує? А свєта все співає "по старому.. Непоганий дохід, з якого" іноді допомагає"..? Кому і коли допомога була мають існувати документи, і банківські реквізити. Нє? Ця співачка комусь звітує?
Алєг Показати IP 7 Серпня 2019 18:42
Це ужас
Богдан Сташинський Показати IP 7 Серпня 2019 20:26
Це жопа !!! Не зарано вiдкривати музеi та флешмоби на пам'ятi загиблих ???
До лучанки Показати IP 7 Серпня 2019 21:29
Коли ви нарешті навчитесь відрізняти реальних учасників ато від людей з посвідченям ато виданих починаючи з 2015 року.І передова 2019 року це абсолютно не та ПЕРЕДОВА 2014 року.І посвідчення в основному видані не за учась в боях чи походах а за перебування на території лугандонії в кризовий період і їх кількість доходить до міліона.
Просто Показати IP 7 Серпня 2019 22:56
Водкі випив героем став. Ср@ні алкаши, хватить жити тою війною. Забудьте її як страшний сон, для вас вона закінчилась.
Анонім Показати IP 8 Серпня 2019 10:20
Пробувши пару тижні на Донбасі і розмахувати ксивою у нетверезому стані....то круто.
родичі загиблих Показати IP 8 Серпня 2019 15:43
Ми проти такого "концерту" біля Фотостели загиблим Героям.
Nf Показати IP 8 Серпня 2019 16:25
абсолютно правильно - п"яне і агресивне в кайданки і мордякою на асфальт,а тоді в камеру буцегарні, без всяких пом"якшуючих і виправдовуючих обставин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus