USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Контрабандистів витягували з кущів. ФОТО

2 Вересня 2011 11:24
На ділянці відділу прикордонної служби «Висоцьк» Луцького прикордонного загону затримано двох чоловіків, які намагалися переправили через річку Західний Буг до Польщі контрабандні цигарки.

Про це інформує прес-служба Луцького прикордонного загону.

Наприкінці доби пост технічного спостереження, який ніс службу на спостережній вежі, помітив у тепловізор мерехтіння світла поблизу державного кордону в районі села Терехи. З огляду на цю інформацію начальник відділу прикордонної служби «Висоцьк» спрямував групу реагування на автомобілі на напрямок Хусине (Республіка Польща) – Терехи (Україна). Також про ймовірне порушення кордону було повідомлено чергового відділу прикордонної служби «Ягодин» та польських колег.

Приблизно за годину до півночі група реагування Луцького прикордонного загону на відстані кілометра від лінії держкордону виявила та затримала громадянина України 1990 року народження та 6 ящиків цигарок марки «Фест» білоруського виробництва.

На цим нічні пригоди прикордонників та контрабандистів не завершилися. Адже на контрольно-слідовій смузі було виявлено доріжку слідів, орієнтовно 2 осіб.

Зловмисників довго шукати не довелося. Вже через годину під час перевірки прилеглої місцевості та відпрацювання доріжки слідів на напрямку Хусине – Терехи прикордонники знайшли на відстані 1200 метрів від лінії кордону та за 150 метрів від місця затримання попередніх 6-ти ящиків цигарок приховані в чагарнику ще 2 ящики цигарок такої ж марки.

Ще за кілька хвилин до стражів кордону потрапив і їх господар – громадянин України 1983 року народження, який переховувався в чагарниках неподалік.

Двох затриманих осіб та 8 ящиків цигарок доставлено до відділу прикордонної служби «Висоць» Луцького прикордонного загону для встановлення обставин спроби незаконного переміщення з території України на територію Республіки Польща цигарок та складання адміністративно – процесуальних документів за статтями 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму або режиму в пунктах пропуску через державний кордон України» та 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання державного кордону України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ШОКОЛАД Показати IP 2 Вересня 2011 11:37
не павезло не фартануло реальна к успеху йшли
Іван Мартинюк Показати IP 2 Вересня 2011 11:43
Ось прикордонники і будуть мати що курити...
АДЕКВАТ Показати IP 2 Вересня 2011 15:27
читаю этот бред и ,курва зло берёт!!!контробанду на милионы доляров гонят наши "бизнесмены" а тут двух забитых полищуков споймали с 8 ящиками сигарет.погранцы медаль получат!!!тьфу на нашу потворную власть!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus