USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Корона з мене не падає, - Пиза про «міграцію» Гузя

2 Листопада 2011 10:08
Начальником виборчого штабу «Фронту Змін» на Волині Ігоря Гузя затвердила рада партії під час засідання в неділю 30 жовтня.
Про це телефоном розповів виконувач обов’язків голови «фронтовиків» на Волині Олександр Пиза.
Пиза підтвердив заяву Гузя , що віднедавна той очолює виборчий штаб партії Яценюка. «Дійсно, на раді партії в неділю Ігор Гузь був затверджений начальником штабу», - зазначив «фронтовик».
За його словами, зараз триває процес вступу «заукраїнців» до лав «Фронту Змін».
Олександр Пиза переконує, що така рокіровка на партійному олімпі ніяк не вплинула на його амбіції. «Справа в тому, що корона з мене не падає і роги в мене не ростуть», - зізнався він.
Мовляв, комусь доведеться виконувати чорнову роботу. Адже головне – результат на виборах. Також треба показати приклад для наслідування.
Водночас доля фракцій у міськраді «За Україну» та «Фронту Змін» нібито уже визначена. У Луцькраді буде лише одна фракція – партії Яценюка. Але якою буде її чисельність – Пиза не говорить.
Довідково:
До фракції «Фронту Змін» у Луцькраді входять двоє депутатів – Олександр Пиза та Микола Дендіберін. Натомість «за українців» четверо – Павло Данильчук, Іван Корчук, Богдан Шиба та Роман Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Sergej Показати IP 2 Листопада 2011 10:25
Кто спонсирует, тот и музыку заказывает.
опозиціонер Показати IP 2 Листопада 2011 10:50
Те що опозиція укрупняється - це позитивно. Сподіваюсь і про єдиних кандидатів-мажоритарників домовляться
варфоломій Показати IP 2 Листопада 2011 11:10
якраз нехай і готується до падіння корони або битви за неї)))наївний...
777 Показати IP 2 Листопада 2011 11:21
Я тепер сам за вас не проголосою, а ще й друзів буду проти "Фронту змін" агітувати, хоча раніше Яценюк викликав у мене симпатію. Але щоб брати до себе брехунів та політичних повій - це просто хрест на місцевому осередку. Не дарма від вас пішов Дмитрук, він розумний, і мабуть, знаючи про таку "перспективу" об*єднань вирішив не плямувати свою репутацію, на відміну від Пизи. Роги дійсно в Пизи не виростуть - вони виростуть у виборців, що проголосують за "Фронт змін". До речі, зі сторони Пизи то не перша політична зрада - хто бортанув Тетяну Ціхоцьку? Хто і на віщо притягнув Кварцяного, якому це депутатство взагалі не потрібно, тільки марнування часу. Як наслідок він пішов. Безглузда та недалекоглядна позиція Пизи проявилась і зараз - взяли ГУЗЯ!!! Це те саме, що Путін, наприклад, взяв би до себе Жириновського та зробив би лідером партії)))))))))))) Вже не соромно, вже трагічно.
лучанин до 777 Показати IP 2 Листопада 2011 14:34
777, щось таке написав, типу дивіться який я великий політолог. Чоловіче не хочеш голосувати за фронт, то голосуй за ПРдунів чи комуністів. але потім не плач чого ми в такій дупі живемо. Кварцяний - от найшов політика! Скажи що він для міста зробив як депутат. Та він навіть на сесії не ходить. Для ФК "Волинь" він робить може й багато, але для цього в партію вступати на обовязково. А Дмитрук пішов, бо в нього бізнес в Києві, а бізнесменом бути в опозиційній партії небезпечно, от він і чкурнув. зараз ще не один такий побіжить поближче до партії районів
777 до лучанин Показати IP 2 Листопада 2011 15:23
Навчись читати. Я прямо так і написав: "Хто і навіщо притягнув Кварцяного, якому це депутатство взагалі не потрібно, тільки марнування часу"? А голосувати можна за багато кого, а не тільки за ФЗ чи ПР. Дивіться ширше. І написав правду - маєшь факти спростувати? Тільки все підтвердив: "...Кварцяний - от найшов політика! Скажи що він для міста зробив як депутат. Та він навіть на сесії не ходить" та "...А Дмитрук пішов, бо в нього бізнес в Києві, а бізнесменом бути в опозиційній партії небезпечно". То через нього Ціхоцьку в свій час і "кинули". А зараз вже нічого нікому не треба.
лучанин до 777 Показати IP 2 Листопада 2011 14:34
777, щось таке написав, типу дивіться який я великий політолог. Чоловіче не хочеш голосувати за фронт, то голосуй за ПРдунів чи комуністів. але потім не плач чого ми в такій дупі живемо. Кварцяний - от найшов політика! Скажи що він для міста зробив як депутат. Та він навіть на сесії не ходить. Для ФК "Волинь" він робить може й багато, але для цього в партію вступати на обовязково. А Дмитрук пішов, бо в нього бізнес в Києві, а бізнесменом бути в опозиційній партії небезпечно, от він і чкурнув. зараз ще не один такий побіжить поближче до партії районів
I win до 777 Показати IP 2 Листопада 2011 16:26
Дмитрук з партії не пішов, йому ніколи на сесії ходити і на відміну від Кварцяного зробив дійсно джентельменський крок віддавши місце наступному.
1 Показати IP 2 Листопада 2011 11:38
Дивують недовчені розумники, що хочуть голосувати за Яценюка. У свій час східні українці "наїлися" від влади певної національності.
Анонім Показати IP 2 Листопада 2011 12:01
Це дуже добре що опозиція об"єднується. Другого шляху скинути "регіональну братву" немає. Малі партії тільки розпорошать голоси виборців - і толку не буде.
Вася Показати IP 2 Листопада 2011 12:16
Ви про що мрієте,наївні телята?скільки раз вас розводили партії? Зніміть рожеві окуляри -жидки до жидів ідуть щоб до корита втрапити поближче-а ви для них скам
Василь Показати IP 2 Листопада 2011 13:14
Дописувача 777 підтримую на 100 % ,молодець!!!!
777 до Василь Показати IP 2 Листопада 2011 15:25
дякую)
I win Показати IP 2 Листопада 2011 16:24
Нормальний політичний процес. А в Пизи особливо ніхто не питався на рахунок Гузя чи Кварцяного. Те що обєдналися непогано, але втратять від цього старі фронтовики.
невиправний Показати IP 2 Листопада 2011 16:42
Фронт змін в обласній раді своїм голосуванням активно допомагає ПР "робити життя людей кращим вже сьогодні"...Так про яке гуртування опозиції йде мова?
спостерігач Показати IP 2 Листопада 2011 17:29
Гузь як Бондар - молодий а в стількох партіях побував, що декому на пару життів хватить. Я купив поп-корн і жду коли Гузь в регіони чи до комуняк звалить.
Степан Показати IP 2 Листопада 2011 18:10
А я Пизу підтримую!Стільки скільки він робить для розвалу "Фронту змін" не зробив ніхто!:)А разом з Гузем вони це зроблять ще скоріше..;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus