USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Корупція Пашинського при закупівлі засобів зв’язку для армії підтверджується, - нардеп

17 Квітня 2018 23:38
Минулого року Міноборони мало змогу замовити сучасні засоби зв’язку ізраїльської компанії Elbit, які стоять на оснащенні в 10-ти країнах НАТО, однак чомусь обрало обладнання турецької компанії Aselsan.

Про це пише у Фейбсуці нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

За експертними оцінками турецьке обладнання на світовому ринку майже вдвічі дешевше від ізраїльського та значно нижче за надійністю та якістю. Однак купується турецький зв‘язок за цінами ізраїльськими і щоб важче було порівнювати ціни, в контракті вказують не ціну за одиницю обладнання, а вартість оснащення зв‘язком одиниці певної бойової техніки.

За його словами, журналісти також пишуть про те, що обладнання, яке закупило Міноборони, не вміщається в танки. Якщо це правда – це не лише ганебна корупція, а нехтування життями наших військових, які захищають нас усіх від агресора, відзначив депутат.

«Тому я вимагаю від Генпрокуратури негайно розслідувати цю інформацію та повідомити суспільству, чи правда це, та як таке могло статись. Також генпрокуратура має дослідити усі ціни на обладнання зв’язку, щоб суспільство могло побачити суттєву різницю. Красти на армії під час війни – ганебно, низько і неприпустимо! Пашинський намагається подолати інформаційну хвилю навколо своєї причетності до корупційних схем! Інформація про причетність голови комітету з нацбезпеки і оборони Сергія Пашинського до корупції під час закупівлі засобів зв’язку для армії підтверджується», - відзначив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Жора Показати IP 18 Квітня 2018 00:13
Справжні патріоти. Це ПЕРЕМОГА!
Степан (Крымчанин) Показати IP 18 Квітня 2018 00:41
Це в масштабах держави дрібничка. А ось суттєве від чього відмитися буде важко-"Сотрудники спецслужбы США задержали главу Государственного космического агентства Украины Павла Дегтяренко во время 34-го космического симпозиума в Колорадо. Об этом сообщает портал «Новости Украины». По данным издания, вместе с Дегтяренко был задержан глава КБ «Южное» Александр Дегтярев, который также присутствовал на мероприятии в составе украинской делегации. В публикации утверждается, что Дегтяренко и Дегтярев якобы задержаны по подозрению в сотрудничестве с КНДР в вопросе ракетной программы".
Стефкоу до Степан (Крымчанин) Показати IP 18 Квітня 2018 09:51
Стефку, перестань поширюкати дурниці, ботик! Коментуй принаймі на волинських сайтах українською...але тут треба вивчити мову, щоб не виглядати смішним - простіше постити з методички.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus