USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Костанчук, який «дав хабара» Тимошенку, – проект Порошенка: лучанин розповів, як працював на нього

7 Березня 2019 14:23
«Хабар» для технічного кандидата Юрія Тимошенка – афера і вистава команди Петра Порошенка. Тарас Костанчук, якого спіймали буцімто на спробі дати хабар кандидату Тимошенку, минулоріч готувався стати технічним кандидатом Порошенка. А до того працював технічним кандидатом від БПП на виборах в Чернігові. Оборудка планувалась рік, до її організації залучили лучанина Іллю Токаренка, який розповів деталі та для доказу опублікував документи.

Про це він розповів у Фейсбуці.

З його слів, минулого року Токаренку запропонували співпрацю невідомі особи. Як виявилось згодом, один з них – Тарас Костанчук, який прямо заявив, що працюватиме на зарплаті в Порошенка, аби відтягнути для нього голоси.

«Той, що представився Тарасом, сказав дослівно: «Я – людина військова, а тому люблю говорити прямо. Я збираюся йти у президенти і знятися на користь Петра Олексійовича», - розповідає Токаренко та додає, що йому запропонували роботу в місцевому осередку в Луцьку і він погодився.

1000 доларів зарплати, у виборчий період – ще більше

«Мені особисто як технарю, взагалі було байдуже. Крапку над всім поставила обіцяна місячна заробітна плата. 1000 умовних одиниць в довиборний період і збільшення суми у після виборний період. Всі ми люди і зрозуміло, що в певній мірі повелися на обіцяну суму. Одразу були чітко розставлені умови роботи. Ми мали не демонструвати, що ми підтримуємо когось ще», - пригадує Токаренко.

Згодом Токаренку доручили приготувати план робочого візиту Костанчука, який затвердили з третьої спроби. Зокрема, Токаренко пропонував провести круглий стіл щодо не призначення виборів у Луцьку. Але його відхилили, бо основною причиною відмови у призначенні дострокових виборів була провладна більшість, яка вже кілька років блокує це питання, незважаючи на заклики Луцької міської ради та представників у Верховній Раді від Луцька.

«На призначене число круглий стіл не відбувся, у зв’язку з тим, що Тарас був зайнятий у зйомках якогось фільму. Місяць і другий, поступлень обіцяних коштів так і не відбулося, на дзвінки – постійний ігнор.

Грошей не заплатили, а сам Костанчук зіграв роль у виставі з хабарем Юрію Тимошенку

Три місяці пройшли швидко, після чого Тарас нашому куратору сказав, що грошей не буде, чекаємо до виборів. І ось вчора, я дізнався, що людина, яка всунула п’ять мільйонів гривень (які генеральний прокурор назвав хабарем) і є той самий Тарас. Тарас Костанчук. Доблєсний воїн, прокладка для чинного Президента України», - пояснює Токаренко.

З його слів, вся ця історія з «хабарем» - постановка від команди Порошенка, аби збити рейтинги Юлії Тимошенко, обернувши все так, буцімто її люди запропонували гроші Юрію Тимошенку, аби той знявся з виборів. Бо вся його роль у виборчому процесі – відтягнути голоси неуважних виборців, які можуть віддати голоси кандидату, в якого в бюлетені буде таке ж ім’я і ініціали, як і в лідерки БЮТ.

«Складу злочину тут жодного. Хабар є оплатою певної суми за інтерес у службових справах. Кандидат не є службовою особою і факту підкупу голосів тут немає, бо гроші пропонувалися за зняття з виборної гонки. А тому Костанчука невдовзі випустять, зате одразу полилася купа багна на кандидата у Президенти Юлію Тимошенко і політика Семена Семенченка. Для чого цей фарс? З кого ви робите ідіотів? Я не розкрив якоїсь таємниці, просто вже набридли ці сплановані поливи брудом», – резюмує Ілля Токаренко.

Також Токаренко опублікував документи – зокрема, розроблену програму візиту технічного кандидата Костанчука на Волинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олександр Показати IP 7 Березня 2019 14:50
То може вже тим хлопцям пора задуматися?
Навуходоносор Показати IP 7 Березня 2019 15:01
Манкурты!
123 Показати IP 7 Березня 2019 22:09
Як можна збити рейтинг Тимошенко, коли він відсутній взагалі.
Александр Показати IP 9 Березня 2019 11:17
ЧТО ЭТА ПОРОШЕНКОВСКАЯ ПОСТАНОВА..................И ТАК СРАЗУ ЧИТАЛАСЬ...........ТОЛЬКО ДЕБИЛ МОГ НА ЭТУ ШНЯГУ ПОВЕСТИСЬ............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus