USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку збирають підписи щодо бізнесу регіоналів

3 Червня 2016 13:18
Розслідувати зв'язок Михайла Добкіна з ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» та компанії з управління активами «Ореола» закликають президента та генпрокурора представники волинської громади.

Збір підписів з проханням розслідування зв’язку між одіозним депутатом Верховної Ради Михайлом Добкіним та ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» розпочали у центрі Луцька 3 червня.

Як розповів представник ГО «Асоціація захисту місцевих громад» Ілля Токаренко, у рамках акції звертаються до Президента України, Генеральної прокуратури, Голови антикорупційного бюро стосовно того, яким чином Володимир-Волинська птахофабрика стала належати Михайлу Добкіну. Зі слів активіста, ця людина, разом з Геннадієм Кернесом, фінансувала війну на сході України. Справа стосується не лише Михайла Добкіна: оскільки новий генпрокурор обіцяє розслідувати справи про привласнення не лише птахофабрик, а й іншого бізнесу, активісти сподіваються на те, що на їхнє звернення відреагують.
У зверненні ГО «Асоціація захисту місцевих громад» та ГО «Громадська рада Волині» йдеться про розслідування можливого зв’язку ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» та компанії з управління активами «Ореола» з депутатом Верховної Ради Михайлом Добкіним та тіньовими коштами Партії регіонів. В контексті масштабного розслідування незаконних діянь керівництва Партії регіонів з підкупу високопоставлених чиновників і політиків України важливим є встановлення походження «тіньової каси» ПР, з якої здійснювався підкуп чиновників.

«Просимо Вас провести розслідування щодо корумпованих чиновників та суб’єктів господарювання. Особливо просимо звернути увагу на розслідування щодо двох суб’єктів господарювання, які, за деякими даними, пов’язані з Михайлом Добкіним та його харківськими соратниками і можуть бути причетні до незаконного фінансування оборудок ПР, корупційної діяльності її керівництва. Йдеться саме про ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» та компанію з управління активами «Ореола»», - зазначають автори звернення.

Збір підписів триватиме протягом двох днів – 3 та 4 червня на Театральному майдані у Луцьку та на зупинці «Старий ринок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
1122 Показати IP 3 Червня 2016 13:29
Так Ілля Токаренко сам же ж і був в Партії Регіонів. Я шось не зрозумів...
волинянам Показати IP 3 Червня 2016 15:16
климчук карпюк башкаленко, інші зами ,никитюк дутка (в нього зараз працює одіозний карпюк ) по усіх районах області риги нагинали людей. купляли голоси, мартиняк, теперішні начальники управлінь які працюють при гунчику та попадають під люстраці, а гунчик їх не звільняє, по районах бувші регіонали які мріють про реванш - ось через кого війна ось через кого гинуть наші хлопці, давай широку люстрацію!!!!!!
Месник Показати IP 3 Червня 2016 18:02
В нас добрий взаємооборот! З Волині курки та гроші! Навзаєм Цинк та трупи! Гидко!
Нормальний Показати IP 3 Червня 2016 18:10
В Токаренка фіялки в голові...
Токаренко до Нормальний Показати IP 3 Червня 2016 19:26
Фіялки, коли ти лежиш під судом разом з Доманською, і брешеш людям! При Жожній Владі Ви , Не стали ! Коли хоч, для нас почнете працювати! Для особових по розвитку пояснюю, що кожен навідь з телефона буде заслухований! Звоніть! 7 разів грамоти від УМВС! двічі заслухований від Кучми! Соратнік, та алкоголік Кононовичей! Практично любовник Симоненка! Я Вас люблю! Дибіли пишіть!
Волиняка Показати IP 4 Червня 2016 08:31
Капец(
Народ Показати IP 4 Червня 2016 17:02
Ви би підписи за зниження комунальних тарифів збирали, але це не цікаво, бо непроплатили.
Волинянин Показати IP 4 Червня 2016 18:26
Можливо вже досить всякі дурниці встраювати і продаватися за 200чи 500 грн чим Ви кращі "супер" активісти з Регіоналів чого ви добилися з майданами Порошенка в Київі в обласних центрах. В Луцьку керував Гузь де він Волиняни де- а він ложив на нас так як і призедент просто людей використовують для своїх цілей.Вам не все одно хто виплачує зарплату мені всеодно аби вона була дійсно виплачена достойна ,чи може ми будем самі вибирати власників,кого не влаштовує давайте ставайте Волинськими бізнесменами щоб люди працювали на Вас і хвалили.А те що написали журналісти вище "Зі слів активіста, ця людина, разом з Геннадієм Кернесом, фінансувала війну на сході України" а що війна вже закінчилась на сході,думайте що пишите.Але війна вигідна в першу чергу Призеденту який не малі гроші заробляє на людській кровіяк і на майдані заробив На Українців туман впускають і купляють це Партія регіонів це Путін це руска цеква вина но не влада ЦЕ АТО анти терористична операція де повині бути задіяні СБУ ПРАЦІВНИКИ ПОЛІЦІЇ А НЕ МОЛОДІ ХЛОПЦІ НЕ ПІШЛИБ ХЛОПЦІ ЧОЛОВІКИ ЗА КОПІЙКИ НА СМЕРТЬ ЗА ЧИЇСЬ МІЛЬЯРДИ І ВСЕ ПОВСЬОМУ ДАВНО ЦЕ БУЛО Б ПРИПИНЯТЕ.ТАК ЩО УКРАЇНЦІ ВОЛИНЯНИ НЕ ПРОДАВАЙМОСЯ ЗА ГРОШІ І МАЙМО СВІЙ РОЗУМ ПЕРШ НІЖ ПРИЙМАТИ РІШЕННЯ.в НАС ВЖЕ ОПИТ ПІСЛЯ МАЙДАНУ ДУМАЛИ НА КРАЩЕ СТАЛОСЬ НА ОБОРОТ ХТОСЬ СТАВ ЖИТИ ПО НОВОМУ А ЛЮДИ ВИЖИВАЮТЬ ПО СТАРОМУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus