USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Коваль з Луцька готує волинянам новорічний презент

6 Грудня 2021 13:51
Коваль Андрій Кравчук виготовляє скульптуру тигра із планетою у лапах на подарунок лучанам до Нового року, повідомляє Суспільне.

Фігуру мають завершити до 19 грудня, після чого її встановлять біля головних ялинок міста на Театральному майдані.

Робота над скульптурою триває вже два тижні. Тигр – це символ прийдешнього року. На подвір'ї майстра є й фігури інших тварин, які давно добре знайомі лучанам. Щозими їх можна побачити біля головних ялинок Луцька.

«Розпочинаючи з 2014 року, ми започаткували таку традицію – робимо подарунок лучанам. Цьогоріч це вже буде дев’ята скульптура поспіль», – каже власник кузні Іван Возняк.

Над скульптурою тигра в кузні працюють з літа, за проєктом він у лапах тримає планету. Поки майстри працюють, від них не відходить кіт, який живе у кузні. Ковалі кажуть, що пухнастий надихнув їх на роботу над тигром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus