USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Новорічне дійство на сцені Палацу культури міста Луцька. Фото, відео

16 Січня 2020 08:59
Юні артисти творчих колективів культурно-мистецького центру «Красне» презентували новорічно-різдвяний концерт «Новий рік на поріг».

Яскраве дійство відбулося на День Святого Василя – 14 січня. У концерті взяли участь вихованці зразкової вокальної студії «Зернятко» (керівниця заслужена артистка України Алла Опейда) та зразкового танцювального ансамблю сучасного танцю «Антарес» (керівниця Вікторія Лех).
У програмі концерту були різноманітні хореографічні та пісенні номери, які об’єднала тема Нового року. Глядачі щирими оплесками підтримували юних артистів, які продемонстрували високий рівень виконавської майстерності. У поєднанні з яскравим костюмами і насиченою програмою це створило незабутню святкову атмосферу.
Не давала нудьгувати глядачам і ведуча заходу Алла Доманська. В перерві між номерами вона не лише жартувала із залом, але й провела інтерактивну гру-танок та гадала на «зірках».
Закінчився новорічно-різдвяний концерт «Новий рік на поріг» привітаннями та щирими побажаннями миру, здоров’я, щастя і злагоди у 2020 році.



Фото та відео Олександра Дурманенка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus