USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельчанка покинула «Голос країни»

11 Березня 2019 10:10
Ковельчанка Наталія Корніленко боролася за місце в «Голосі країни» з Арсенієм Журавлем. Обоє – з команди Потапа, пише Конкурент.

Учасники 11 березня виконали ліричну композицію Скрябіна «Спи собі сама». Нагадаємо, що саме Андрій Кузьменко надихнув дівчину на те, щоб вона займалася вокалом.

Тіна Кароль похвалила обох учасників, але перевагу вона віддала Арсенію. Діма Монатік подякував реперові за вибір пісні. Свій голос він віддав Наталії, щоби зрівняти рахунок. Однак тренер таки віддав свій голос Арсенію Журавлю. А Наталію Корніленко, на жаль, за правила шоу не викрав ніхто. Тому вона покинула вокальні змагання.

Однак в «Голосі» змагається ще одна волинянка – Катерина Гулюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нема слів Показати IP 11 Березня 2019 10:49
Ех ,Кузьма ,не ті часи ,коли справедливість рулить , рулять особисті вподобання й піар...Не ті "мірила" честі й професіоналізму у кріслах сидять..."Шанс"- ото програма була ,креатив ,а зараз ...
!?! до Нема слів Показати IP 12 Березня 2019 16:12
А до чого тут Кузьма взагалі? Та й сама Наталія перебрала з спекуляціями на тему знайомства з Кузьмою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus