USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кращі хіти геніального волинянина В’ячеслава Хурсенка. Відео

1 Червня 2020 22:28
Цьогоріч могло би виповнитися 54 роки талановитому українському музиканту В’ячеславу Хурсенку. Проте пішов із життя він у 43, майже 11 років тому.

Народився 1 червня 1966 року в Дніпропетровську, проте ще маленьким мама привезла його до своїх батьків у Ковель, а пізніше – у Луцьк, де майбутній музикант закінчив музичну школу й училище. Юнак здобув медичну освіту, за спеціальністю він – фельдшер-акушер. Проте його істинне покликання – творити музику.

Читати ще: Хіти естради й вірші з шухляди: побачила світ перша книга В’ячеслава Хурсенка

У 90-х В’ячеслав Хурсенко став відомий як композитор, автор пісень та співак. За своє недовге життя він написав чимало прекрасних пісень. Його геніальна пісня «Соколята», без сумніву, посідає одне з чільних місць у золотому фонді української естрадної музики.

Читати ще: Дружина В’ячеслава Хурсенка: «Я могла врятувати чоловіка»

На жаль, 8 вересня 2009 року під час риболовлі, яка теж була пристрастю В’ячеслава Хурсенка, у нього стався напад: музикант впав у воду і помер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus