USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Кредит довіри втрачено», – волинський лікар про Порошенка

8 Квітня 2019 15:20
Завідувач відділення пульмонології у Волинській обласній клінічні лікарні Олег Яковенко на своїй сторінці у Фейсбуці поділився роздумами про вибори та опублікував низку запитань до чинного президента Петра Порошенка.

Його допис публікуємо без змін:

«Щодо виборів.

Друзі! Вам це не набридло? Мені особисто набридло!

У першому турі я віддав свій голос за Гриценка так як вважав його для себе найдостойнішим кандидатом!

Я не є палким прихильником Зеленського адже його зовсім не знаю, але до діючого Гаранта Конституції в мене набагато більше запитань!

Чому за 5 років всі справи проти Майдану так і не були розслідувані?

Чому за 5 років в нашій Україні з негативним приростом населення люди стали набагато біднішими та масово виїзжають з країни у той час, коли наш президент став набагато багатшим зі своїм оточенням?

Чому за 5 років жодний великий злочинець та корупціонер й казнокрад не сів за грати, проте, приймають «закони Савченко», а Конституційний суд на передодні виборів взагалі скасовує статтю Закону про незаконне збагачення?

Чому за 5 років жоден військовий високопосадовець не поніс відповідальності за зраду, за халатність та за безвідповідальність (Іловайськ, Дебальцево, підірвані склади по всій країні тощо)?

Чому за 5 років (а це мало відбутись в 2017 році) не пустили в Україну аудит НАТО (в яке ми так сильно хочемо попасти!) до нашої «сучасної» армії, щоб вони оцінили готові ми чи ні?

Чому під час війни, яку чомусь не хочуть офіційно називати війною а називають АТО, найближче оточення президента зухвало розкрадає Укроборонпром та наші війська, і це у той час коли першим з колін піднімав та піднімає армію народ (волонтери, працівники військових підприємств тощо) а не влада, а військові на передовій захищали та захищають нас майже задарма та в нелюдських умовах?

Чому за останні 5 років в нашій демократичній та багатоконфесійній країні нівельовані права вірян та рівність віросповідання лише тому, що ти не наш?

Чому наш зубожілий народ годують напередодні виборів якоюсь монетизованою субсидією замість підвищення пенсій та зарплати у той час коли розкрадаються кошти цих самих людей на фоні регулярного монопольного підвищення комунальних тарифів по шахрайській схемі Роттердам+?

Чому нам постійно брешуть, маніпулюють нами, постійно лякають нас, тримають нас постійно в хронічному стресі, вживлюючи в наш мозок риторику війни? Чому???

І останнє. Щодо ведення зовнішньої політики діючого Гаранта Конституції згоден на 100%, а щодо всього іншого маю іншу думку! Кажуть, що президент не несе персональної відповідальності за зубожіння нашого населення! Але, пробачте, за це відповідають члени ЙОГО команди – ЙОГО Кабмін на чолі з ЙОГО Гройсманом та ЙОГО парламентська більшість під назвою БПП, а отже і він сам також несе повну відповідальність за зубожіння населення України яке його обирало п’ять років назад! Мав шанс! Але, йому вже просто більшість не вірить так як кредит довіри втрачений!

P.S. Серед моїх знайомих багато поважних, розумних та інтелігентних людей які віддали свій голос за Зеленського і моя особиста думка, що вони голосували щиро а не по приколу, і це їх право яке треба поважати!

Давайте поважати один одного та думку кожного! Думайте своєю головою!

В мене все», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Навуходоносор Показати IP 8 Квітня 2019 16:58
Кредиты надо возвращать! Нечем возвращать? Значит надо распотрошить "шоколадные" офшоры, там на два годовых бюджета украинских заначка лежит. Это ведь не мифическое золото Полуботка, которым кормили народ те, кто обворовывал страну! И МВФ послать куда подальше, объяснить этим мародерам финансовым, что никакого возврата кредитов не будет! "Вы давали нашим ворам, а не Украине. Вот с воров и спросите" - таков должен быть девиз новых переговоров с этими финансовыми наперсточниками.
Вах Показати IP 8 Квітня 2019 17:06
Хоть один нормальний написав,бо внас на роботі половина чокнутих прихильників гаранта накидується на "інакомислячих зелених приколістів"... Спасу від тих фанатів нема...
Навуходоносор до Вах Показати IP 8 Квітня 2019 18:25
Давать советы - дело неблагодарное. Нападки на Зе - закономерные, ведь давно известно, что нашедшего выход всегда затаптывают первым. А в отношении агрессивности сторонников гаранта гарантированной нищеты осмелюсь дать Вам совет. Несколько дней назад в швейцарском Базеле прошло событие, не замеченное нашими СМИ. А между тем это событие планетарного масштаба, это событие по своим последствиям будет для Украины страшнее революции 1917 года! Дело в том, что в Базеле "цюрихские гномы" (так называют наиболее весомых и влиятельных сто банкиров мира) приняли решение отказаться от мировой гегемонии доллара и перейти на резервы банковские только в драгметаллах, в золоте. Резервная система США уже в панике, начинается финансовый шторм, в котором украинский государственный корабль может просто не устоять. Ведь наш Нацбанк имеет очень небольшой золотой запас, а наш долларовый запас от МВФ превратится в прах. Устоять в этом шторме имеют шанс только Китай, Россия, США, Швейцария, Сингапур, Южная Корея, Германия и Франция. Остальные страны станут в один миг бедными! Но если Швеция, например, станет бедной, то Украина - нищей! Пока мы майданили, Россия и другие страны уже три года лихорадочно меняли миллиарды долларов на золото, и добились в этом успеха. И задача нашего "гаранта" в случае победы одна: обменять свои миллионы на золото. И оставить всех нищими. Хотят такого Ваши коллеги? Тогда пусть голосуют за гаранта гарантированной нищеты!
ВОРОНДІД Показати IP 8 Квітня 2019 21:34
Чомусь в передвиборній риториці зовсім не чути про "найбільші" досягнення "нашого" президента - долар 27- 29, і "стабілізація" ціни на газ - вісім тисяч, при мінімалці в півтори. Якщо нам щось не зрозуміло, то потрібно залишити поп ще на п'ять років, можливо щось і зрозуміємо, якщо хтось і виживе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus