USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кредити готівкою онлайн: як обрати надійного кредитора*

29 Січня 2018 09:00
Кредити готівкою - чудова можливість змінити життя на краще вже зараз, а розрахуватися потім. Особливо, коли до заробітної плати ще кілька днів, а гроші потрібні терміново. Як обрати надійного кредитора та оформити кредит готівкою - про це та інше далі.

Сучасні кредити відрізняються швидкістю та доступністю в отриманні необхідної суми. При цьому не потрібно витрачати час на дорогу до банку та черги. Заповнити заявку на отримання готівки можна онлайн. За допомогою спеціальних алгоритмів банк прийме рішення щодо надання кредиту за лічені хвилини, тож довго чекати не доведеться.

Зверніть увагу, сума кредиту, на яку ви можете розраховувати, буде залежати від інформації, яку ви надали банку. У більшості випадків для оформлення позики знадобиться паспорт та ідентифікаційний код. Деякі кредитори запитають робочий номер телефону, тож попередьте колег про свої наміри, та попросіть їх підтвердити, що ви реальна особа, у випадку дзвінка.
Як отримати вигідний кредит готівкою?

По-перше, брати позику треба лише у перевірених і надійних банківських установах та фінансових компаніях. По-друге, не варто поспішати. Приділіть час на пошук найвигідніших умов.

Якщо часу обмаль, а гроші потрібні терміново, можна подати заявку на кредити готівкою онлайн. Для цього оберіть кредитора, дайте відповіді на запитання та почекайте, поки система опрацює вашу анкету. У разі схвалення залишиться лише забрати готівку у відділені. Зверніть увагу: чим більше інформації ви зможете надати кредитору, тим більша вірогідність, що кредит буде схвалено.

Якщо ви плануєте користуватися позичками й надалі, варто розглянути кращий спосіб отримання готівки. Сучасні кредитні компанії надають позики постійним клієнтам на банківську картку. Це зручніше, оскільки доведеться витратити час на заповнення лише однієї анкети, а користуватися карткою можна безліч разів. При цьому зняти готівку можна у найближчому банкоматі.

Щоб оформити кредитну картку, оберіть умови, які вас влаштовують, та відправте заявку на отримання. Якщо ви не порушуватимете умов договору та будете вчасно повертати кошти, банк може збільшити ваш кредитний ліміт. Тож, у вашому розпорядженні буде більша сума готівки.

Якщо кредит буде схвалено, ви отримаєте кошти на картку або електронний гаманець (оберіть, як саме вам буде зручніше) у той же день. У разі відмови - зверніться до іншого банку. У різних установах різні вимоги до позичальників, тож існує висока ймовірність, що наступного разу вам не відмовлять.

Матеріал опублікований на рекламній основі
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
vipoli Показати IP 1 Лютого 2018 09:34
а можете поставити галочку *реклама* !
Tolik888 Показати IP 29 Квітня 2019 21:15
Можно ще тут подивитись пропозиції по кредитам https://foxmoney.com.ua , зараз багато сайтів пропонують порівняння кредитів. Але потрібно порівняти всі пропозиції, а потім оформляти.
Каріна Показати IP 24 Травня 2019 16:23
Зараз багато всяких компаній, тому вибрати складно де взяти гроші. умови схожі але всюди є свої нюанси. я пройшов кілька і зупинився на Бистрозайм. Шалено зручний додаток, такого немає навіть в деяких банках, а тут реально за пару кліків отримати гроші. Головне не потрапляти в прострочення, відсотки хороші)
Микола Показати IP 29 Жовтня 2023 07:09
Я оформив онлайн,але кажуть треба внести двох місячний платіж наперед для страховки.Чи не потраплю я в халепу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus