USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

КРУ викрило махінації луківського ПТУ

28 Вересня 2011 17:54
Контрольно-ревізійне управління в області провело планову ревізію фінансово-господарської діяльності ПТУ № 22 в селищі Луків Турійського району – інспектори викрили фінансових порушень на понад 97 тисяч гривень.
Про це інформує прес-служба КРУ в області.
За даними КРУ, училищем протягом 2009-2011 років виплата компенсації на харчування пільговим категоріям учнів проводилась у розмірі, що був нижчий від вартості харчування в школах-інтернатах Волинської області. Внаслідок цього учнями-пільговиками недоотримано компенсації вартості харчування на понад 43 тисячі гривень.
За рахунок коштів загального фонду кошторису виплачено працівникам заробітну плату та сплачено внески до державних цільових фондів, які підлягають виплаті за рахунок надходжень від наданих установою платних послуг на майже 22 тисячі гривень.
Ревізією встановлені факти незаконних доплат за збільшення обсягу виконуваних робіт та роз’їзний характер роботи на загальну суму 6,9 тисячі гривень.
Також працівникам ліцею через неправильне нарахування індексації грошових доходів зайво виплачено 13,2 тисячі гривень заробітної плати. По незаконно виплачених сумах зайво перераховано внесків до державних цільових фондів на 7,3 тисячі гривень.

За допущені порушення три посадові особи установи притягнуто до адміністративної відповідальності. Про результати ревізії проінформовано прокуратуру Турійського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаючий Показати IP 28 Вересня 2011 18:29
То Петрик вже не буде директором? Щодо порушень то їх там була маса. Дивно було чути від працівників училища, що добові за відрядження платили 15грн, замість фіксованих 30, встановлених законодавством
Знаючий Показати IP 28 Вересня 2011 19:50
Догрався Карандаш. В бюджет не вписався, прорахувався...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus