USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Свято «Купайла» відгуляли в Дерно

17 Липня 2017 08:14
Свято молодості та кохання «Купайла» відбулося в селі Дерно Волинської області 15 липня.

Про це розповів сільський голова Олександр Гуч у на своїй сторінці у соцмережі.

«Свято «Купайла в Дерно» відбулося. Радий тому, що маю з ким робити такі речі.

Є місцева молодь, спрагла до культурного розвитку, є друзі, які підтримують в організації, є громада, якій не байдуже через свято дізнаватися про загублені традиції рідного краю.

Дякую усім, хто допоміг зробити свято. Шануймося», - йдеться в дописі.

Гості свята насолодилися живою музикою від троїстих музик, народними танцями та співами; взяли участь у майстер-класах від народних умільців; плели вінки та пускали їх на воду; традиційно стрибали через багаття; частувалися кулішем; водили хороводи, а завершилося дійство українською дискотекою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 17 Липня 2017 09:53
Молодці селяни, гарно відгуляли. Правильно, що підтримують українські традиції... вчився в школі села Дерно....хороші люди, хай щастить Вам, та наснаги сільському голові..
землячка Показати IP 18 Липня 2017 00:01
СУПЕР!!!!! МОЛОДЦІ!!! Хай приживається традиція. Голові - гарячого серця, світлої голови, ентузіазму і підтримки серед односельчан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus