USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Крики, поганий запах та трупи: волинянин заморив тварин на фермі

5 Листопада 2023 18:49
У селі Суходоли Володимирської громади поліцейський офіцер громади виявив неналежні умови життя свійських тварин на одній з ферм. Місцеві мешканці також скаржились на крики тварин, поганий запах, недогляд з боку власника.

Про це повідомили у Володимирському районному відділі поліції.

За цим фактом на початку жовтня відомості внесли до ЄРДР за ст. 299 ККУ.

Однак одразу перевірити інформацію про спосіб проживання тварин не вдалось, адже господар не впускав правоохоронців та представників інших служб.

Читати ще: На Волині жінка замордувала пса: зооволонтери подали скаргу на бездіяльність поліцейських

Тож слідчі Володимирського РВП отримали ухвалу судді та у суботу, 4 листопада, провели обшук на фермі. Були присутні представники екоінспекції, ветеринарної служби, поліцейський офіцер громади.

Під час обшуку слідчий виявив кілька трупів тварин. Загалом підтвердилась інформація про неналежні умови догляду та проживання овець, свиней, кіз. Господар пояснив, що не має коштів на їхнє утримання, адже його брат, який доглядав за худобою раніше, зараз на війні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus