USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Криміналісти підтвердили, що «горілка Нестерука» - фальсифікат

5 Вересня 2017 11:01
Волинські криміналісти підтвердили в експертному висновку, що горілка, яку закупили журналісти ТРК «Аверс» в магазині Петра Нестерука «Гроно» - фальсифікат. Ці документи долучили до судового засідання, під час якого Нестерук хоче спростувати інформацію про його причетність до продажу підробної алкогольної продукції.

Засідання відбувається в Луцькому міськрайонному суді сьогодні, 5-го вересня.

На початку засідання представник відповідача Святослав Туз представив висновки експертизи горілки, яку закупили на підприємстві Нестерука журналісти. Ці докази адвокат попросив долучити до справи.

Втім, представник позивача виступив проти цього.

«Ці документи не стосуються справи, бо на експертизу подавала алкогольні напої особа Наталія Поліщук, яка немає відношення до Нестерука, тому це безпідставний доказ», - вважає Павло Черніка.

Зауважимо, що Наталія Поліщук - це журналіст ТРК "Аверс", яка і зробила контрольну закупку фальсифікованої горілки та подала придбану продукцію на експертизу. Фахівці підтвердили, що горілка – фальсифікат.
Заслухавши сторони, суд вирішив додати експертизу до матеріал справи.

Також Святослав Туз зачитав заяву, аби провести лінгвістичну експертизу, щоб визначити чи пост у соцмережі має оціночні судження чи є висвітленням негативних фактів.

Цьому клопотанню відмовили.

Далі учасники сторін назвали низку свідків, яких хочуть запросити. Тому Феміда оголосила перерву до 22 вересня.

Зауважимо, що Петро Нестерук хоче спростування інформації, опубліковану у Фейсбуці на сторінці депутата Ігоря Поліщука: «Не розумію, як людина, яка займається продажем фальсифікованих виробів може бути головою комісії з підприємництва в міській раді».

Також Нестерук хоче компенсації моральних збитків у сумі 25 тисяч гривень.

Нагадаємо, у квітні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляли про те, що працівники податкової поліції ГУ ДФС у Волинській області вилучили майже 5,4 тис. літрів незаконно виготовленого алкоголю зі складів луцького депутата Петра Нестерука у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 КК, тобто за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.Також у ДФС підтвердили, що склад розташований у Луцьку за адресою вул. Андрія Марцинюка, 35. Він належить мережі ТОВ «Полісся-Трейд», засновником та кінцевим бенефіціаром фірми є очільник фракції БПП «Солідарність» у Луцькій міській раді Петро Нестерук, керує компанією його дружина – Неля Нестерук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Бред Показати IP 5 Вересня 2017 11:09
а як доведе Аверс що направленны акцизки були саме з магазину Гроно!!????
Сс Показати IP 5 Вересня 2017 11:52
Нестерука, за те що травить народ, поставити в позу, а дальше самі знаєте що! Щоб потім сідав і плакав, і розумів що так "заробляти" гроші на здоров'ї людей не можна!
Мешканець Показати IP 5 Вересня 2017 12:22
Так "гроно" нестерука? Самий кончений маркет зі всіх
Саня Показати IP 5 Вересня 2017 12:52
Петя давно сидів на програмній водці Януковича і з Єловою робив тут ветер... хто в Луцьку не купляв водку по 35 гривень?
777 Показати IP 5 Вересня 2017 12:57
Завдяки повальному фальсифікату - маю свій домашній майонез, ковбасу, хліб і горілку. Правда, треба вставати в пів на шосту ранку - але знаєш за що
777 до 777 Показати IP 5 Вересня 2017 15:03
Що ти за маразм строчиш...
Іван до 777 Показати IP 5 Вересня 2017 20:06
Людина дбає про своє здоров"я і своєї сім"ї, але тобі, маразматику. цього не зрозуміти
777 до Іван Показати IP 5 Вересня 2017 21:03
Маразматик ти, напевно вже всім вуха прожужав який ти "афігенний" хазяїн, самого не тушнить. Взагалі обговорюємо "пальонку" Нестерука. І тупу експертизу, яка нічого не доказує...
777 до 777 Показати IP 6 Вересня 2017 10:32
Да - я афігенний хазяїн, чим і пишаюсь і на скавучання заздренної біомаси мені ПЛЮВАТИ
777 до 777 Показати IP 6 Вересня 2017 11:50
Спеціально для афігенних хазяїв, є сайти кулінарії. Без обід...
777 до 777 Показати IP 6 Вересня 2017 14:50
Ото заїло... Та травіться промисловим лайном досхочу - маєте повне право
777 Показати IP 5 Вересня 2017 15:02
Покажіть в експертизі де чітко написано, що це фальсифікат. У висновку зазначено, що не відповідають аналогу, що знаходиться в офіційному обігу. А де зазначено, що це не відповідає ДСТУ України, чи що це сурогат, який шкідливий для здоров'я. Чи десь зазначено,що підроблені акцізні марки, які не відповідають державному стандарту. Це що порушення авторського права на продукцію, що знаходиться в офіційному обігу???
+ до 777 Показати IP 6 Вересня 2017 00:03
а де ці марки взяли? самі і надрукували?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus