USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кримський міст має бути знищений, – Подоляк

17 Серпня 2022 17:24
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Кримський міст має бути знищений як законна військова ціль.

Про це йдеться в його інтерв’ю The Guardian, пише Українська правда.

Як пише видання, Подоляк в інтерв’ю дав зрозуміти, що Україна розглядає Кримський міст, який сполучає окупований півострів із материковою частиною Росії, як законну військову ціль.

«Це незаконне будівництво та основні ворота для постачання російської армії у Криму. Такі об’єкти мають бути знищені», – сказав він.

Крім того, за словами Подоляка, у «найближчі два-три місяці» варто очікувати нових інцидентів, подібних до вибухів у Криму.

«Звичайно, я згоден із Міноборони Росії, яке прогнозує більше подібних інцидентів у найближчі два-три місяці. Я вважаю, що ми могли б побачити більше таких випадків», – каже Подоляк.

Він зазначив, що Україні потрібні додаткові реактивні системи залпового вогню. Також він розповів, що український контрнаступ проходить зовсім інакше, ніж російський.

«Росія начебто навчила всіх, що для контрнаступу потрібна величезна кількість живої сили, як гігантський кулак, і треба рухатися лише в одному напрямку. Ми не використовуємо тактику 60-х та 70-х років минулого століття», – підсумував радник голови ОП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Спостерігач Показати IP 17 Серпня 2022 17:58
Треба ще більше палицею в барлозі поворушити
ПТН ХЛО до Спостерігач Показати IP 17 Серпня 2022 19:20
Сцикуняку на гілляку!
Спостерігач до ПТН ХЛО Показати IP 18 Серпня 2022 12:52
так ...так....згоден. Дрочеров - також
007 Показати IP 17 Серпня 2022 19:30
Це потрібно було з перших днів зробити , і не гадати на ромашках , підірвати , чи не підірвати .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus