USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Повна політична та економічна ізоляція». Подоляк назвав «досягнення» Кремля за час війни з Україною

21 Квітня 2022 23:17
Російська влада переграла саму себе потрапивши у повну політичну та економічну ізоляцію через війну з Україною.

Про це заявив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк, пише УНІАН.

"Ми чудово розуміємо, що росіянам у їхній нинішній країні-таборі пайку та інше харчування можна суттєво врізати. Потерплять. На те він і табір. Але все-таки санкції потроху збивають пиху. І зіб'ють остаточно. Особливо якщо, а головне – коли все-таки запрацюють прямі та непрямі енергетичні ембарго", – зазначив він.

За словами Подоляка, вже зараз керівниця російського Центробанку Ельвіра Набіулліна, виступаючи перед Держдумою, прямо заявила про велику кризу в країні.

"Зі слів головної банкірки племені варварів. По-перше, період, коли економіка може продовжувати жити на запасах, скінченний, і спливе він у II-III кварталі цього року. По-друге, найближчим часом РФ остаточно перестане стримувати інфляцію. Для цього просто не буде ресурсів. І ціни дуже сильно зростуть", – зазначив він.

Водночас, на думку Подоляка, в РФ виникнуть системні дефіцити.

"І по-третє, після запровадження нинішніх санкцій РФ одразу залишилася з половиною своїх золотовалютних резервів. Залишок резервів – це юані та золото, з ними неможливо нормально регулювати ситуацію під час санкцій. І висновок простий: рух униз завжди відбувається через прискорення. Бажано прискорюватися якнайшвидше", – додав він.

Також Подоляк перерахував "досягнення" Кремля за час повномасштабного вторгнення в Україну.

"1. Україна об’єднана як ніколи. 2. Захід консолідований. 3. Проросійські лобісти не мають майбутнього. 4. "Північний потік – 2" закритий назавжди. 5. Економіка РФ пробиває дно. 6. Війська зазнають тисячних втрат. Розв'язавши цю війну, Кремль показав, що зовсім не розуміє, як влаштований світ у 2022 році. Російська влада провела майстер-клас із багатоходівочок, або як переграти в шахи самих себе. Як наслідок – повна політична та економічна ізоляція", – зазначив Подоляк.

На думку Подоляка, війна може бути завершена переговорами між президентами України та Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus