USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.90 10.08

Кримський пілот бомбив в Україні власну матір

11 Березня 2022 15:07
У збитого над Миколаєвом пілота на Полтавщині мешкає рідна мати.

Про це повідомляє Служба безпеки України у своєму телеграм-каналі.

«У цю історію важко повірити, але навіть такі божевілля виявляються «нормою життя» для путінських вояк. Російський пілот із тимчасово окупованого Криму не побачив нічого злочинного в наказі бомбити мирне населення України. При тому, що його власні батьки живуть фактично у центрі держави – в Кременчуці на Полтавщині», – інформує відомство.

Мати пілота Олена Головенська розповідає, що її син проходив службу пілотом в полку морської авіації РФ у місті Саки в окупованому Криму.

«5 березня він вилетів у Миколаївську область, де був збитий українською протиповітряною обороною і потрапив у полон. Про це ми дізналися з новин. Мене заполонив біль і сором за свого сина. Ми не раз чули звуки повітряної тривоги і мені було складно зрозуміти сина, як можна було виконувати злочинний наказ командира, бомбардувати Україну. Прошу пробачення перед українським народом за сина і за себе, що не змогла виростити достойну людину», – зазначає жінка.
Нагадаємо, 5 березня у небі над Миколаєвом ВСУ збили черговий літак російської армії. Пілот встиг катапультуватися. Його взяли в полон на місці приземлення.
До слова, згідно з даними Генштабу, українські військові з початку війни вже збили 57 ворожих літаків та 83 гелікоптери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus