USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Куплять авто на передову: на ярмарку в Ківерцях зібрали 100 тисяч

29 Серпня 2022 17:45
У Ківерцях організували благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України. Загалом під час свята вдалося зібрати 100 тисяч гривень. За ці гроші громада придбає автомобіль на передову.

До міста з’їхалися талановиті люди та вправні господині з навколишніх населених пунктів. Вони демонстрували унікальні вироби, прикраси та частували відвідувачів смаколиками, йдеться в сюжеті 12 каналу.

Деруни, сало з часником, огірки з медом, вареники з сиром і картоплею, пиріжки, ковбаси, млинці, солодощі – чого тільки не наготували волинські господині. Як кажуть, продуктів не шкодували, навпаки – готували чим більше і з любов’ю, щоб люди купували, смакували та жертвували кошти на потреби Збройних сил.

Свої страви пропонували господині з різних громад на Волині. У селі Човниця, наприклад, запевняють: не можна не спробувати сальницю, картопляні зрази і калганівку. Гостинно до своїх столів запрошували всіх гостей свята.

У парку в Ківерцях облаштували чимало цікавих локацій. Тут і розваги для дітей, і виставки картин, і вуличні музиканти, і вироби народних умільців.
Читати ще: У Маневичах під час благодійного ярмарку зібрали понад 30 тисяч гривень для ЗСУ

Організаторка благодійного ярмарку Мар’яна Семенюк розповідає, що в парку, наприклад, є локація зі шкільним ярмарком, де свої вироби пропонують учні громади, локація народних умільців, де можна придбати прикраси з бісеру чи мед.

Також на ярмарку представлено патріотичну програму та військовий майданчик із майстер-класами, де презентували різні види зброї – і часів Другої світової війни, і ту, якою зараз воюють українські захисники.

Людей на святі зібралося чимало. Вони прийшли і розвантажитися, і розвеселити дітей, і долучитися до благодійної ініціативи.

Доки гості ярмаркували та слухали патріотичні пісні, для усіх готували частування на польовій кухні. За кухаря – міський голова. Він чаклував над фірмовою шурпою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus