USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Учні ліцею на Волині наярмаркували на дрони для ЗСУ понад 25 тисяч гривень

16 Листопада 2023 22:55
У Міжнародний день доброти, 13 листопада, в Іваничівському ліцеї № 2 імені Юрія Лелюкова відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Вторгувати вдалося понад 25,5 тисяч гривень.

Про це пише БУГ.

Благодійний ярмарок організували, аби підтримати випускників ліцею, які наразі є воїнами Збройних сил України і захищають рідну країну на передовій. До хорошої справи долучилися практично усі учні ліцею, які разом зі своїми рідними приготували чимало смаколиків, а також вчителі навчального закладу.

Наярмаркувати вдалося 25 тисяч 582 гривні, які передали команді місцевої волонтерки Галини Дзеньків на придбання дронів-камікадзе.

«Приносимо щирі слова подяки педагогічному колективу ліцею, учням, батькам за розуміння, доброту ваших сердець, чуйність, своєчасну і таку необхідну підтримку в такий складний для нашої країни час. Мирного неба, здоров’я, удачі, успіхів у навчанні. Хай Господь віддячить вам сторицею і пошле своє Благословіння за вашу підтримку ЗСУ. Разом до Перемоги!» – наголосила пані Галина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus