USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кварцяного переобрали головою Федерації футболу Волині

7 Грудня 2017 15:26
Більшість членів Федерації футболу Волині проголосували за повторне обрання її головою Віталія Кварцяного.

Про це йшлося 7 грудня під час конференції та установчих зборів Федерації футболу Волині.

Так, претендентами на посаду голови Федерації футболу Волині були її нинішній голова Віталій Кварцяний та заступник прокурора Волині Ярослав Голинський.

У своєму виступі Ярослав Голинський зауважив, що наразі є відсутність підтримки ФФВ на місцях. Також на Волині відсутня футбольна інфраструктура.



«Мене здивувала, що є програма УЕФА «Хет-трик», яка передбачає будівництво футбольних полів, втім до Волині вона не дійшла. ФФВ не спромоглася грамотно оформити документи і подати їх на реєстрацію – це не нормально і я обіцяю це виправити», - підкреслив Ярослав Голинський.

Він пообіцяв, що кошти, які виділила ФФУ на розвиток футболу в Україні (200 мільйонів гривень), не пройдуть осторонь Волині. Також кандидат пообіцяв навести лад у юридичних питаннях федерації.

«Волинську область потрібно виводити у лідери футбольної спільноти України», - завершив Голинський.

Присутні поцікавилися, яку посаду нині займає Ярослав Голинський. Він відповів, що працює заступником прокурора Волинської області.

Депутат Луцької міської ради Микола Дендіберін запитав, яким чином Голинський буде поєднувати дві посади.

«У мене є сформована команда професійних людей», – відповів Ярослав Голинський.

Своєю чергою, Віталій Кварцяний зауважив, що дійсно основною проблемою федерації були юридичні питання, але ФФ Волині навчилися тримати удар та все-таки вирішила ці проблеми. Також, з його слів, федерація тісно спрацювалися з колегами з районів.

«Ми не хочемо називати цифри, створювати нереальні програми. Але зауважу, що ми виконали 90% від раніше запланованого. Зараз ми плануємо розвивати дитячий футбол: наразі є 81 команда, але в майбутньому ми збільшимо їх до ста – це один з основних напрямків роботи», - зазначив Віталій Володимирович.

Присутні у залі поцікавилися у Кварцяного, чи будуть нововведення в правила гри у футбол на території Волинської області, як це було раніше/

«У дечому ми не враховуємо правила футболу ФІФА. Раніше в області була корупція серед футбольних арбітрів, але, ввівши нові правила, ми викорінили цю проблему. Новими правилами ми підвищуємо динаміку гри», - розповів екс-тренер «Волині».

Зі слів, депутата Волинської обласної ради Вячеслава Рубльова Віталій Кварцяний живе футболом.

«За цей короткий період роботи в обласній ради жодного разу не було так, що Віталій Володимирович не згадував про футбол. Саме за зверненнями Кварцяного обласна рада виділяла кошти на дитячий футбол. Про тиск, який відбувався зі сторони прокуратури на делегатів, ми будемо запитувати у вас з трибуни обласної ради. Вас нічого не навчив 2014 рік, ви забули на чому ви прийшли до влади? Нехай футболом займаються люди, які ним живуть», - висловився у підтримку Кварцяного Вячеслав Рубльов.

Заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк розповів, що знає Кварцяного, як людину з великої літери – він живе футболом. Також він заявив, що в кожному районі всіх делегатів викликали у прокуратуру, з його слів це неприпустимо.

Відтак, під час голосування більшість членів Федерації футболу Волині підтримало кандидатуру Віталія Кварцяного.



Нагадаємо, раніше голова Федерації футболу Волині Віталій Кварцяний стверджував, що прокуратура області хоче керувати волинським футболом і зареєструвала свого кандидата на посаду керівника федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Спор Показати IP 7 Грудня 2017 15:42
Чого було хвилі ганяти. І так було ясно шо Кварц буде. Кварцяний профі.
Ог Показати IP 7 Грудня 2017 15:58
Ще там жуматій хоче з кварцяним судитись,знаю ту людину аферист ще той
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2017 18:15
Сподобалось питання одного Петра до прокурора:"А де ти грав чи кого ти тренував?".Ну не може не футболіст очолювати федерацію,не може.Не дивлячись на те,що людина може бути ну дуже класним менеджером.І приклад Інфантіно,Суркіса,Павелко і того же Костюченка ,який був присугній,для Петра не важливий.Петре,Петре...знову на граблі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus