USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний хоче бути як Дон Корлеоне

26 Грудня 2011 15:59
На героя «Хрещеного батька» Дона Корлеоне хотів би бути схожим волинський тренер Віталій Кварцяний. Мовляв, те, як герой міркував і діяв, змушує глибоко замислитися. А от жити тренер, певно, не зміг би ні в якому місті окрім Луцька.

Про це він повідомив у інтерв’ю для «Sport.ua».

«Я ніколи ні з ким себе не порівнював. Подобається мені багато артистів. Наприклад, Леонід Биков у фільмі «В бой идут одни старики», Андрій Мягков в « Іронії долі, або З легким паром!» і « Службовому романі», Михайло Ульянов мені подобається. Запам'яталася його робота у фільмі «Ворошиловський стрілок», де його герой-пенсіонер стріляв у синків чиновників, бажаючи помститися за свою зґвалтовану внучку. Супер-фільм, супер-Ульянов! З іноземних акторів подобається Жан Маре, який грав у картині «Граф Монте-Крісто». Сильний фільм за найцікавішим романом Олександра Дюма. А ще цей французький артист блискуче виконав роль Фантомаса - сорок років тому цей персонаж приніс Маре чималу популярність. Нинішня молодь такого актора, напевно, і не знає», - розповів про власні уподобання Кварцяний.

А от щодо акторів, на яких епатажний тренер хотів би бути схожим, то, каже, це Михайло Ульянов. «Якщо ж брати по життю в цілому, то напевно був би не проти бути схожим на героя «Хрещеного батька» Дона Корлеоне. Те, як він міркував і діяв, змушує глибоко замислитися», - зазначив очільник луцьких футболістів.
«Щодо футболу мені подобається Алекс Фергюсон. Ця людина викликає повагу своїм високим професіоналізмом. Те, чого він домігся за свою чвертьвікову тренерську кар'єру в одному клубі, просто будоражить свідомість», - поділився Кварцяний.

До слова, з-поміж безлічі кіноролей режисера Гайдая, які б зміг зіграти тренер, він обрав роль Юрія Нікуліна у кінострічці «Кавказька полонянка». «Певно, він найближчий по типажу. Бамбарбія, кергуду», - усміхнувся Віталій.

А от місто, у якому чоловік народився і виріс, він не змінив би на жодне інше. «Я майже два роки армійської служби провів у Монголії, а ще три працював тренером у Польщі. Ситуації в житті були різні, але кращого, аніж моє рідне місто Луцьк, для моєї душі не існує. Воно хоч і дощове, але тим не менше, чотири пори року в ньому є. Тут я народився, і для мене краще Луцька міста немає. Та й навряд чи деінде я міг би довго жити. Хоча людина так влаштована, що всюди пристосовується», - висловився тренер.

Згадав він, і про перші сутички з міліцією. Тих, за словами Кварцяного, було не мало.
«Дитинство у мене було буйним. Я виріс у такому районі Луцька, де жило багато неблагополучних пацанів з характером - на проспекті Правди (проспект Грушевського – «ВН»). Зараз мало, хто з них залишився - деяких вже немає серед живих, хтось спився, інші - у в'язниці.
У ту далеку пору відносини були нестандартні - вдень грали у футбол, а ввечері буянили, з'ясовуючи стосунки в бійках, у тому числі вулиця на вулицю», - пригадав Віталій.

У «буйному» дитинстві у Кварцяного відбувся і перший поцілунок. Мовляв, сталось це ще у дитячому садку.

Окрім футболу, який займає у Кварцяного чи не весь час та думки, той цікавиться літературою. Так, на питання, що б він узяв із собою в космос, тренер відповів: хорошу книжку, хоча ні – багато хороших книжок.
А ще, напевно, смаженої картоплі, моркв’яного соку та чаю різних сортів. До них, зізнається Віталій, він небайдужий.

А от випадково знайдений на вулиці мільйон доларів він віддав би інвалідам, сліпим людям та дітям, що живуть без батьків

На питання журналіста, з ким би тренер хотів би опинитися в одному купе CВ-вагона, той без вагань відповів: «З Мілен Демонжо. Тієї, яка грала Міледі в «Трьох мушкетерах», старому англо-франко-італійському фільмі. Ще вона запам'яталася по комедійній трилогії про Фантомаса, де виконувала роль нареченої героя Жана Маре».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
DarkGlamuR Показати IP 26 Грудня 2011 16:04
іатлійському - помилка :)
Мирослав Ватащук до DarkGlamuR Показати IP 26 Грудня 2011 16:21
Дякую ;)
DarkGlamuR Показати IP 26 Грудня 2011 18:02
Таккк, вони навіть дуже схожі характерами :)) Віталій Кварцяний такий ж самий спокійний і врівноважений як Дон Вито Корлеоне :)))
Я Показати IP 26 Грудня 2011 21:27
Да Кварц договорився, закінчилась твоя карьера неждано негадано у Волині.
миша Показати IP 26 Грудня 2011 22:11
кварцыка выгнали ище сыночка у...а нада выгнать таких у...ов пускай туалет убирают
Звиздюк Показати IP 27 Грудня 2011 01:07
Як на мене то Кварц більше схожий на хвантомаса або клоуна з цирку. А незамінних тренерів не буває. Ще треба звільнити половину його ж...лизів, які працюють в клубі і сна наркомана!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus