USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЛДБК дарує клієнтам сертифікати зі знижкою на кухонні меблі*

20 Травня 2020 09:00
Разом з ключами від квартири у новобудові від луцького забудовника клієнти отримують і приємні подарунки на облаштування свого житла.

Будівельна компанія ЛДБК розширила свою програму лояльності. Віднедавна у забудовника з’явився новий партнер – компанія «Марксон Меблі». Отож відтепер клієнти, які придбають квартиру від луцького забудовника у ЖК «Caramel Residence» отримають ще й подарунок від партнера – знижка 5% на замовлення кухні, безкоштовний виклик дизайнера, безкоштовну схему укладки плитки та комунікацій на кухні (за умови звернення до початку ремонту) та пріоритет в черзі на нові меблі.

Керівник відділу маркетингу ЛДБК Ірина Кушпель розповідає: до програми лояльності компанія підходить з такою ж серйозністю як і до будівництва. Партнерів обирають за тим же принципом, що і підрядників та постачальників: у пріоритеті має бути якість.
«Ми дуже відповідально ставимось до вибору наших партнерів, адже турбуючись про клієнтів, хочемо їм порадити найкращі варіанти. Чи це, приміром, постачальники і виробники меблів, чи ремонтні бригади. Ми обираємо партнерів так, як і фірми, в яких купуємо котли, вікна, двері чи інше. Головний критерій для нас – високий рівень якості. Ми хочемо максимально допомогти нашим клієнтам облаштувати помешкання своєї мрії, надійну сімейну фортецю, де приємно і комфортно жити. Саме тому котли у наших будинках з мідним теплообмінником, вікна мають гарантійний термін, броньовані вхідні двері – з найкращих, які є на ринку. В цьому плані ми дуже прискіпливі. Після того, як ми детально познайомилися з діяльністю компанії «Марксон», можемо спокійно їх рекомендувати, оскільки їх продукція відповідає тим критеріям якості, які так цінує наша компанія. Так і народилося це партнерство, завдяки якому наші клієнти разом з ключами від квартири отримують чудовий сюрприз у якості сертифікату від партнерів. Ми вважаємо, що це буде корисно мешканцям, які планують облаштовувати своє житло у наших будинках», - каже вона.
Своєю чергою, керівник підприємства «Марксон Меблі» Андрій Гаврилюк зазначає, що дехто з власників квартир ЖК «Caramel Residence» уже замовляв у них меблі, тож специфіка квартир у комплексі їм відома.

«Чесно кажучи, монтувати кухні в цьому комплексі – одне задоволення. Стіни тут рівні, якісно поштукатурені, тож змонтувати меблі, почепити підвісні шафки - легко. Газові лічильники встановлені дуже коректно і компактно (ті, хто займається встановленням меблів мене зрозуміють): вони займають мало місця, тож не треба сильно зарізати стінки і зберігається більше корисної площі. У квартирах від ЛДБК дуже зручне планування, що дозволяє облаштувати кухню з дотриманням усіх правил ергономіки. Більшість замовників про них не знають, або ж не надають їм значення, але вони дуже важливі для того, щоб організувати комфортний простір. Якщо йдеться про кухню, то, згідно з правилами ергономіки, в ідеалі, зона зберігання продуктів (холодильник), підготовки (мийка) та приготування (плита) мають формувати трикутник. І між ними повинен бути простір. Планування кухонь в будинках ЛДБК дозволяє облаштувати ці зони максимально комфортно», - зауважує він.
Крім того, Андрій Гаврилюк додає: власники квартири в новобудові мають більше шансів втілити на кухні інтер’єр мрії, аніж власники вторинного житла. І це велика перевага, бо планувати облаштування кухні слід ще на початку ремонту, поки немає внутрішніх робіт. Адже коли, скажімо, вже укладена плитка, чи встановлені розетки, тоді доводиться йти на компроміс. А в новобудові все можна зробити саме так, як вам хочеться.
Сама компанія «Марксон Меблі» на ринку працює уже 10 років, активно працює в соціальних мережах Facebook та Instagram. Тут є повний цикл виробництва: від розробки дизайну до виробництва та монтажу (який, до слова, безкоштовний). Всі матеріали та комплектуючі якісні, зносостійкі, що дуже важливо для такого функціонального простору як кухня, адже меблі тут мають служити не один рік за умов частого користування. Саме тому для фасадів обирають вологостійкі матеріали, австрійську фурнітуру. Стільниці, які пропонує компанія з сучасних матеріалів, які сьогодні популярні: акрилові, вкриті пластиком, зі штучного каменю, керамограніту та ін. Крім того, виробник надає гарантію від 3 років.

Такі характеристики цілком співпадають з принципами роботи Будівельної компанії ЛДБК, для якої важлива якість у найменших деталях. Це, своєю чергою, вилилося в програму лояльності, якою можуть скористатися усі, хто придбає квартиру в ЖК «Caramel Residence».
За більш детальною інформацією щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus