USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Легіон «Свобода Росії» показав, як нищив війська РФ у Білгородській області. Відео

26 Травня 2023 21:41
Під час операції в Білгородській області російські військові ховались під заборами та в будинках місцевих жителів. Навіть попри те, що вони мали численну перевагу та добре знали місцевість.

Про це повідомляє легіон «Свобода Росії» у Telegram.

«Перше відеозведення нашої операції в Білгородській області. Кадри, що демонструють боягузтво і непрофесіоналізм путінських військ. Маючи чисельну перевагу, діючи на знайомій їм території, солдати ЗС РФ панічно ховалися в посадках і під парканами», – наголосили в легіоні.

За їхніми словами, російські військові хотіли пограти в хованки, але «артилеристи з легіону «Свобода Росії» грають краще».

На відео є кадри укриття мотострілецької роти в покинутих житлових будинках місцевих жителів.
«Тут же – знищена і пошкоджена техніка, яка більше не поїде російськими дорогами руйнувати українські міста», – додали в легіоні.

22 травня у Білгородській області почалися військові дії, за які взяли відповідальність формування етнічних росіян – РДК та легіон «Свобода Росії». Обидва воюють на боці України.

Російська місцева влада заявила про проникнення «української ДРГ» і запровадили режим «контртерористичної операції», який згодом скасували.

Головне управління воєнної розвідки події в області назвало операцією для створення «смуги безпеки», яку проводять громадяни РФ з легіону «Свобода Росії» та РДК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus