USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лесі Українки та центральний парк: у Луцьку підприємцю дозволили розмістити 4 тимчасові споруди

17 Липня 2019 18:22
Підприємцю Юрію Хавіну дозволили розмістити чотири тимчасові пересувні споруди у центральній частині Луцька та у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Про це йшлося 17 липня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Зокрема, на вулиці Лесі Українки, 24-а дозволили встановити велокав’ярню, біля центрального пляжу в центральному парку дозволили встановити дві пересувні тимчасові споруди для провадження підприємницької діяльності (із забороною продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів), також тимчасову споруду встановлять біля зоопарку.

Як поінформував виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, підприємець виграв аукціон на місця, які пропонувала міська рада.

Варто зазначити, що розміщення усіх споруд погоди на три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
а Показати IP 17 Липня 2019 18:25
Без отих *споруд*?,-що життя зупиниться?
Лучанин Показати IP 17 Липня 2019 19:59
В парку вже дерев менше, ніж отих споруд !
Тетяна Показати IP 18 Липня 2019 09:25
Я думаю, що вони потрібні, бо у вихідні дні черги за морозивом,напоями, тим більше це ще й додаток до місцевого бюджету, а ось незаконно встановлені (під шумок) можна було б прикрити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus