USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька змінили схему розташування тимчасових споруд

20 Липня 2016 16:30
На центральних вулицях міста затвердили план розташування торговельних лотків та літніх майданчиків.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 липня.

У новій редакції пропонували затвердити комплексну схему розташування тимчасових споруд у центральній частині Луцька, на вулиці Винниченка та по проспекту Волі. Зі слів начальника управління містобудування та архітектури Леоніда Герасимюка, є багато звернень щодо розміщення літніх майданчиків поблизу капітальних споруд кафе (кафе «Пан Тадеуш» на вулиці Винниченка, 45 та кафе «Шафран» на вулиці Винниченка, 14а).
Окрім цього, по проспекту Волі просять дозволити розташувати лотки для торгівлі морозивом. Йдеться про розміщення торговельного лотка по проспекту Волі, 3 (звернення ТзОВ «Ілман»); розміщення торговельного лотка по проспекту Волі, 7 (у зв’язку з технічною помилкою, наразі оформлений паспорт прив’язки ТС на розміщення лотка для торгівлі морозивом Літвин С.С.); розміщення тимчасової споруди по проспекту Волі, 2 (у зв’язку з технічною помилкою, наразі оформлений паспорт прив’язки ТС Поповичу В.І.); розміщення літнього торговельного майданчика біля кафе «Піца ПАБ» по проспекту Волі, 54 (звернення Троцької О.В.); розміщення літнього торговельного майданчика біля кафе «Наутілус» по проспекту Волі, 39а (звернення Олещук Д.В.) та розміщення літнього торговельного майданчика біля кав’ярні по проспекту Волі, 49 (за рекомендацією робочої групи).
Заступник міського голови Сергій Григоренко відзначив, що наразі узаконюють вже існуючі об’єкти, які мають відповідні дозволи та які не були раніше вказані у схемі через технічні помилки.

Депутати підтримали проект рішення.

Під час засідання виконкому також вирішили демонтувати тимчасову споруду по проспекту Волі, 21 (кіоск «Волиньтабак», розміщений без дозвільної документації).

Нагадаємо, що іншим рішенням виконком дозволив розміщення торговельного павільйону на вулиці Винниченка, 47 для сина депутата міськради Євгенія Ткачука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Липня 2016 23:08
скыльи коштуэ технычна помилка...?
1111 Показати IP 21 Липня 2016 00:18
"просять дозволити..." ТА ВЖЕ ПРАЦЮЮТЬ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus