USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ляшко збрехав, що виграв півмільйона в лото, – нардеп

21 Листопада 2017 14:55
Глава РПЛ Олег Ляшко збрехав про те, що вигравав у лотерею півмільйона гривень. Нардеп вніс в декларацію півмільйона гривень, проте в офіційній відповіді Української Національної Лотореї йдеться про те, що депутат за грошима до них не звертався.

Про це заявляє нардеп Сергій Каплін.

"Станом на 9 листопада Олег Ляшко не звертався за виграшем у жоден із офісів Української Національної Лотереї. При цьому задекларував потрійну удачу у вигляді півмільйона гривень, у повідомленні про суттєві зміни в майновому стані, зміни внесено ще 24 жовтня. Звідки ж гроші, які головний радикал називає виграшем?" - написав він на сторінці в Facebook.

Каплін заявив, що у зв'язку з відповіддю Української Національної Лотереї повторно звернувся до Нацагентства з попередження корупції, щоб там негайно, враховуючи факти, взялися перевіряти декларацію Ляшко, а також повідомили про нові факти для розслідування незаконного збагачення лідера РПЛ, яке проводить НАБУ. В соцмережах користувачі зауважують, що історія «чесного виграшу» Ляшка – це обман.
Нагадаємо, нещодавно Олег Ляшко задекларував виграшів у лотерею на 571 тисячу гривень, проте ця інформація викликала хвилю обурення в суспільстві, а самого політика запідозрили у брехні. Враховуючи те, що Ляшко регулярно отримує гроші від олігарха Рината Ахметова, історію з лотореєю називали спробою відмити гроші, отримані від олігарха. Адже попередньо стало відомо, що Олег Ляшко щомісяця отримує по 270 тисяч від команди Ахметова, а перед тим - 16 мільйонів від батька директора однієї з компаній Ріната Ахметова. Відтак, користувачі соцмереж під повідомленням Капліна висловили думку про те, що історія


Окрім того, нещодавно мережу обурила нахабність та сарказм Ляшка. Зокрема, журналісти звинуватили Главу РПЛ у кнопкодавстві. На що він відповів, мовляв, це дуже поганий вчинок та сказав, що після цього у нього болить серце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тиць-здиць Показати IP 21 Листопада 2017 16:58
блін! а я так ляшкові вірив... а він збрехав. ну як тепер з цим жити?
ввв Показати IP 21 Листопада 2017 21:07
Нічого дивного.Ця єлітна СКОТИНЯКА постійно бреше. Дивно те, що наш мудрий та працьовитий народ " ведеться " на цього гом!ка.
Кіндрат Панасович Показати IP 22 Листопада 2017 16:26
там у ВРУ всі тільки найчесніші і благородні люди "працюють", тобто грабують країну. До слова абревіатура даної контори зобовязує такою бути. На їхніх лобах всім тавро великими літерами треба випалювати "ВРУ"!
від процишина Показати IP 22 Листопада 2017 23:23
симпатична пародія на це - "Олегу везе" https://www.youtube.com/watch?v=UxlWzhGFL7c

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus