USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Лідери G7 згодні запровадити «нищівний» пакет санкцій проти Росії, – Байден

24 Лютого 2022 20:51
США та інші країни «Групи семи» переходять до запровадження суворих санкцій проти Росії у відповідь на її напад на Україну. Про це заявив президент США Джо Байден.

«Цього ранку я зустрівся зі своїми колегами по G7, щоб обговорити невиправдану атаку президента Путіна на Україну й ми погодились рухатись далі щодо пакетів нищівних санкцій та інших економічних заходів, щоб змусити Росію відповідати. Ми підтримуємо сміливий народ України», – заявив президент США Джо Байден у соціальній мережі Twitter.

Перед тим президент США провів телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським. У ході розмови Байден засудив напад Росії.

Президент України закликає США, Канаду, ЄС до запровадження жорстких санкцій проти Росії.
Він додав, що до санкцій приєднаються 27 членів ЄС та члени G7.

Йдеться про такі заходи, як обмеження можливості Росії вести бізнес у доларах, євро, фунтах та ієнах. Отже – бути частиною світової економіки.

Також США вводять санкції проти російських банків, які разом володіють активами на суму близько 1 трильйона доларів.

«Ми також блокуємо ще чотири великі банки. Це означає, що всі їхні активи в Америці будуть заморожені», – додав він без уточнень.

Також Байден оголосив про намір позбавити можливості Росії фінансувати та розвивати російську армію, знизити їхню здатність конкурувати у високотехнологічній економіці 21 століття. Деталі поки що не розкриваються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Лютого 2022 21:51
Перелякані імпотенти, а такі круті у своїх фільмах,де вони то ціле людство спасають,то цивілізацію. Імпотентний,але жадібний до грошей, захід викормив цю потвору,яка зараз вбиває українців
Просто Показати IP 24 Лютого 2022 21:52
Якби зайшла миротворча група ООН, це б щось сказало, а так лише пусті слова!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus